MUZ FM

NEWS

Ţi-e dor de vară? Major Lazer ţi-o readuce prin noul clip „Jump” – VIDEO

Deşi miroase a iarnă afară, Major Lazer ne duce într-un univers plin de palmieri şi beat-uri africane, prin noua piesă „Jump”. Un single EDM total dansabil, acest release primeşte aportul MC-ului Busy Signal şi un clip fistichiu pe care îl vedeţi mai jos.
„Jump” pare genul de piesă care să zguduie Ibiza, în vreme ce are în acelaşi timp diversitatea şi unicitatea unui imn de competiţie fotbalistică. E amuzant faptul că toţi protagoniştii clipului sar, ţopăie şi se distrează, iar creierul Major Lazer, Diplo stă nemişcat şi se uită fix spre cameră. Îmbrăcămintea fistichie şi atenţia la colorit, perfect asortat cu fundalul sare imediat în ochii privitorului atent la detalii.

Regia acestui clip le aparţine lui Dan Streit şi Lindsey Nico Mann, iar tematica a fost inspirată din anii 80. Avem palmieri şi maimuţe pentru extra colorit, plus cadre tăiate agresiv. Vedem şi o apariţie cameo din partea lui Walshy Fire. Major Lazer şi Busy Signal au mai colaborat la piesa „Watch Out For This (Bumaye)” devenită virală pe YouTube şi sărind de 20 de milioane de vizualizări.

Recent am putut asculta piesa lui Major Lazer „Particula”, la rândul său influenţată serios de cultura africană. Clipul său a fost filmat în Africa de Sud şi a inclus numeroşi artişti locali, atât pe track, cât şi pe video. Simplitatea şi repetitivitatea lui „Jump” fac melodia numai bună de mixat, pentru extra drop-uri şi eventual transformată în dubstep sau DNB.

Ultimul release al grupului EDM a fost „Know No Better”, un EP orientat spre un sunet cu influenţe africane, ca la începutul carierei celor 3 DJ din grup de altfel. Discul a sosit pe 1 iunie şi include 6 piese, printre care şi colaborări cu Travis Scott, Camila Cabello, Quavo, Sean Paul sau Ice Prince. Major Lazer încă lucrează la un album complet de studio, „Music Is the Weapon”, care ar trebui să sosească la anul.

_______________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns