MUZ FM

NEWS

Timati vine la Chişinău!

Numele “Timati” deja de multă vreme nu mai are nevoie de publicitate. Noi am fost cei care am urmărit evoluţia acestuia într-un superstar. În ultima perioadă, cariera artistului a luat un avânt surpinzător. Anul 2010 a fost un an decisiv pentru interpret, acesta devenind celebru pe plan internaţional.

În 2011, colaborarea dintre Timati şi Dj Antoine – „Welcome to Saint-Tropez”, a devenit un hit, fiind lider absolut în topurile din Europa. „Welcome to Saint-Tropez” a fost cel mai difuzat single în aşa ţări ca Elveţia, Austria, Belgia, Olanda şi Polonia. Anume această piesă a subclasat-o pe Lady Gaga în „iTunes Top Singles Germany”, ocupând locul 11 în lista liderilor. Altfel fiind spus, anume datorită hit-ului „Welcome to Saint-Tropez”, Timati a spars gheaţa din Rusia spre Europa!

Timati este cunoscut şi iubit de cei care ştiu adevărata valoare a muzicii de calitate. Proiectele sale sunt apreciate la un nivel înalt pe plan mondial, acesta fiind considerat nu doar un artist, ci şi un businessman de succes, în spatele căruia sunt o mulţime de proiecte grandioase.

Iar, pe data de 12.04.2014, vom avea ocazia să asistăm la o mega-petrecere în „Drive Club”, unde Timati va susţine un concert!

Intrarea:
Ladies – 100 MDL
Gentlemen – 200 MDL

Infoline:
069646464
079646464