MUZ FM

NEWS

Timbaland va lansa piesele lui Aaliyah

Au trecut paisprezece ani de cand cantareata a murit, iar fanii asteapta entuziasmati material nou de la producatorul Timbaland. Despre acesta se stie ca a lucrat alaturi de Aaliyah, iar acum confirma ca va lansa ceva nou.

c73f9f68e89e4a30b379881439bf60c3

Aaliyah a fost una dintre cele mai apreciate cantarete ale sfarsitului anilor 90 si a ajuns sa fie numita Printesa R&B-ului, muzica sa fiind creditata pentru reinventarea genului si revitalizarea acestuia. Piesa Try Again a ajuns pe primul loc in Hot 100 doar prin intermediul difuzarilor de pe radio, iar Aaliyah a devenit, astfel, primul artist cu aceasta performanta. Cantareata a lucrat la cel de-al doilea album de studio, One in a Million, alaturi de Timbaland si Missy Elliot, iar acum producatorul promite ca va lansa piese la care a lucrat impreuna cu regretata Aaliyah.

Nu e pentru prima oara cand apare ideea unui astfel de proiect, producatorul Noah „40” Shebib a anuntat ca lucreaza la un nou album si chiar a lansat o piesa alaturi de Drake. Missy Elliot si Timbaland si-au declinat implicare intr-un asemenea album, iar proiectul a fost dat uitarii. Intre timp, Chris Brown a lansat o piesa in care refrenul era cantat de Aaliyah, Don’t Think They Know, care a starnit reactii din partea producatorului. Timbaland a declarat ca muzica lui Aaliyah poate exista doar alaturi de sufletul ei pereche, adica eu, insa mai tarziu si-a cerut scuze, spunand ca disperatia cantaretei e inca un subiect sensibil. Ramane de vazut ce va face Timbaland mai departe si nu ii va dezamagi pe fanii artistei.

sursa: urban.ro

Lasă un răspuns