MUZ FM

NEWS

„Toată lumea are vicii” declară Ludacris pe noul său single, „Vices”. Vezi aici clipul controversat – VIDEO

Toată lumea are vicii” repetă obsesiv Ludacris pe noul său single, „Vices”. Cu umorul caracteristic rapperul ne propune un videoclip înţesat de reprezentaţii live explozive şi păpuşi cu capete uriaşe.

Vedeta din seria Fast & Furious şi unul dintre primii artişti care l-au promovat pe Justin Bieber, Ludacris ne trece prin toate viciile posibile în clipul „Vices”. Piesa începe cu un mixaj de sintetizator şi chitară pentru a evolua la un bas clasic hip-hop. Refrenul repetitiv e însoţit de grămezi de bani, fotomodele dezbrăcate şi abuz de alcool şi substanţe. O reprezentare ironică a lui Luda cu coafura veche apare ca alter ego negativ al artistului.

„Drăcuşorul de pe umăr” este cel hedonist şi exagerat, în vreme ce Ludacris încearcă să îşi găsească direcţia corectă printre tentaţii. Artistul e reprezentat pe scenă, împreună cu acea figură cu cap uriaş de marionetă. O sticlă de băutură verde, probabil un absint creat de artist apare des în acest clip. Nu ar fi primul rapper care îşi promovează propria linie de băuturi spirtoase fine.

Ludacris este considerat unul dintre cei mai talentaţi MC din rap, cu un impact important asupra genului muzical la începutul mileniului. „Vices” vine după ineditul single „Vitamin D”, colaborare cu Ty Dolla $ign şi manifest împotriva falsităţii şi Photoshopului. Au trecut 2 ani de la ultimul LP al artistului, „Ludaversal” din 2015, care ne-a adus mega hiturile „Beast Mode” şi „Grass is Always Greener” sau „Good Lovin”.

Nu e foarte clar încă dacă single-urile noi se vor regăsi pe un album în perioada următoare.


Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM!  Te vedem şi ne vezi pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Ne găseşti  pe Twitter. 

Sursa:infomusic.md

Lasă un răspuns