MUZ FM

NEWS

Tom Cruise şi Miranda Kerr, cel mai nou cuplu de la Hollywood

Potrivit publicatiei britanice Daily Mail, dupa ce fotomodelul Miranda Kerr s-a despartit de Orlando Bloom, a vorbit de mai multe ori la telefon cu Tom Cruise, aflat acum la filmari in Marea Britanie.  Mai mult, Kerr chiar l-ar fi vizitat in secret la Londra.

Tom Cruise n-a mai fost angajat intr-o relatie serioasa de cand s-a despartit de Katie Holmes, in 2012.

Recent Miranda Kerr a postat pe Instagram o serie de fotografii care dovedesc de ce e unul dintre cele mai bine plătite topmodele din lume.

Îngeraşul Victoria’s Secret s-a fotografiat îmbrăcat într-o rochie Diane Von Furstenberg şi fanii au luat-o razna. Miranda a ţinut paginile tabloidelor şi în urmă cu câteva săptămâni, când şi-a făcut un selfie în noua ei casă de vacanţă din Malibu.

Potrivit presei britanice, Kerr a cumpărat reşedinţa cu 2.3 milioane de dolari. Proprietatea înglobează o casă cu patru camere, o casă de oaspeţi şi un spaţiu adiacent destinat meditaţiei şi cursurilor yoga. Terenul are vedere spre ocean şi mai dispune de piscină şi spa.

„Îmi place să am un stil de viaţă sănătos şi încerc mereu să găsesc case adecvate dorinţelor mele. De exemplu, acasă am filtre pentru apa alcanină în bucătărie, precum şi în baie”, a declarat Kerr într-un interviu acordat The Gloss.

Supermodelul Miranda Kerr este al treilea cel mai bine plătit model din lume, potrivit unui top realizat de revista Forbes. Alături de frumoasa australiancă de 31 de ani, pe aceeaşi poziţie în top, se regăsesc Kate Moss, Liu Wen şi Kate Upton, cu câştiguri anuale de până la 7,5 milioane de dolari pe an.

Prima poziţie în top a fost ocupată, după cum era de aşteptat, de supermodelul brazilian Gisele Bundchen, urmată, pe poziţia a doua, de Doutzen Kroes şi Adriana Lima.

Sursa: One.ro