MUZ FM

NEWS

Tom Cruise: «Suri, tati îţi ia insulă!»

Fiica de 7 ani a lui Tom Cruise este de departe cel mai răsfăţat copil al planetei.
Actorul e atât de obsedat de siguranţa fiicei sale, încăt scoate din buzunar milioane de dolari. Iar acum mai plănuieşte ceva – să cumpere o insulă privata din Noua Zeelanda, tot pentru Suri.
Suri, fiica de 7 ani a actorilor Tom Cruise (51 de ani) şi Katie Holmes (34 de ani) e cu siguranţă cel mai răsfăţat copil de pe planetă.
Acest paradis din Noua Zeelandă poate fi într-o bună zi al micuţei lui Tom Cruise. Actorul, care are o avere estimată la 250 de milioane $, plănuieşte să-i cumpere o insulă privată pe coasta de nord a Noii Zeelande, ca s-o mai răsfeţe un pic.
Se zvoneşte că are de gând să achiziţioneze Insula Pakatao, care este evaluată la 35 de milioane $.
Vedeta nu lasă nimic la voia întâmplării când vine vorba de odrasla sa. Speriat de posibile atentate asupra ei a pus bodyguarzi s-o păzească, pe care-i plăteşte regeşte cu câte 50.000 de dolari săptămânal, i-a cumpărat elicopter şi maşină blindată.
Insula Pakatao este amplasată la aproximativ 50 km de oraşul Auckland şi este accesibilă cu barca şi avionul. Pe insulă se găsesc mai multe plaje, teren de golf, terenuri de tenis, sală de gimnastică şi un restaurant. Pakatao este evaluată la 35 de milioane $.

Lasă un răspuns