MUZ FM

NEWS

Top 10 albume în Marea Britanie in 2017!

Rag’n’Bone Man, Stormzy și Dua Lipa se află printre artiștii care au avut cele mai bune albume de debut în 2017. Vă invităm să vedeți topul mai jos.

Dacă în 2017 s-au reîntors pe scenă artiști mari precum Sam Smith, Pink sau Drake cu noi albume, era inevitabilă și apariția unor artiști noi, talentați.

Materialul discografic al lui Rag’n’Bone Man a avut peste 1 milion de bucăți vândute anul trecut și a stat săptămâni la rând în majoritatea topurilor. Artistul trebuia să fie prezent la prima ediție a festivalului Awake din 2017, însă nu a mai ajuns din cauza unor motive personale.

 

Pe locul doi se află Liam Gallagher cu albumul lui solo de debut, „As you were”, iar pe locul trei este raperul britanic Stormzy.

Dua Lipa se află pe locul cinci, având cel mai bun album de debut al unei artiste de sex feminin; aceasta a fost urmată îndeaproape de Zara Larsson („So good”). Dua Lipa a fost prezentă în 2017 la festivalul Neversea, unde a încântat publicul cu piese precum „New Rules” sau „Be the one”.

Harry Styles se află și el în topuri, albumul cu același nume fiind foarte bine primit de către public. Piesa „Sign of the times” are peste 270 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Conform site-ului Official Charts, acestea sunt cele mai bune albume de debut ale anului 2017:

 1. Human – Rag’n’Bone Man
 2. As you were – Liam Gallagher
 3. Gang Signs & Prayer – Stormzy
 4. Harry Styles – Harry Styles
 5. Dua Lipa – Dua Lipa
 6. Common Sense – J Hus
 7. Stoney – Post Malone
 8. So good – Zara Larsson
 9. Sheridan – Sheridan Smith
 10. Our Generation – Tokio Myers
  Ţie care album îţi place cel mai mult?
  ________________________________________________
  Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

  Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
  _______________________________________________
  sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns