MUZ FM

NEWS

TOP 10 cel mai bine plătite cântărețe din lume! Vezi cine e pe primul loc!

Nu este un secret pentru nimeni faptul că artistele din afară câștigă foarte mulți bani, dar oare cine câștigă cel mai mult?

Recent, revista Forbes a publicat un top al celor mai bine plătite cântărețe din lume, iar prima din clasament deține un venit anual de 185 de milioane de dolari. Clasamentul a fost realizat pe baza datelor oferite de Nielsen Music, Pollstar, managerii vedetelor și chiar de celebritățile din această listă.

Să începem:

10. Shakira, 35 de milioane de dolari. Artista a vândut peste 50 de milioane de albume, fiind cea mai cunoscută artistă columbiană și una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică latino.

9. Celine Dion, 37,5 milioane de dolari. Ea a devnit cunoscută în anii 80 după câștigarea concursurilor „Yamaha World Popular Song Festival” și a „Eurovisionului”.

8. Lady Gaga, 39,5 milioane de dolari. Este cântăreață cunoscută pentru lucrările ei originale și provocatoare, precum și pentru experimentele în materie de ținute vestimentare extravagante. Gaga și-a început cariera muzicală cântând la karaoke și piese de teatru la școală.

7. Jennifer Lopez, 43 de milioane de dolari. Și-a început cariera muzicală pe la sfârșitul anilor ’90, având un debut cu succes cu primul ei album intitulat „On the 6”. Acesta conținea hituri precum „If you had my love” sau „Waiting for tonight”. Pentru acest album, Jennifer a obținut discul de platină, datorită volumului de vânzări.

6. Ariana Grande, 48 de milioane de dolari. A debutat în actorie în 2008, jucând rolul lui Charlotte în musical-ul 13 la Broadway. Între 2010 și 2013, ea a avut rolul lui Cat Valentine în serialul de pe Nickelodeon – „Victorious”, iar mai târziu a primit un rol în Sam & Cat(2013-2014).

5. P!nk, 57 de milioane de dolari. Este recunoscută prin simțul ei vestimentar neconvențional și glasul său puternic. P!nk a fost clasată pe locul 12 în „UK Music Hall of Fame” pentru primii ani ai secolului al XXI-lea. Calitățile ei vocale au fost comparate cu cele ale lui Janis Joplin, considerată de P!nk unul dintre idolii săi.

4. Katy Perry, 57,7 de milioane de dolari. A devenit cunoscută datorită hitului din 2008 „I Kissed a Girl” care a atins prima poziție în peste 20 de țări, inclusiv Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia și United World Chart.

3. Rihanna, 62 de milioane de dolari. A debutat în anul 2005 prin intermediul discului single „Pon de Replay” care a ocupat poziția secundă în clasamentul „Billboard Hot 100”. reggae și dancehall.

2. Beyoncé, 81 de milioane de dolari. A lansat primul său album solo, ”Dangerously In Love”, în 2003. Albumul a devenit unul dintre cele mai mari succese comerciale ale anului, dominând topurile din întreaga lume.

1. Taylor Swift, 185 de milioane de dolari. În anul 2009, revista Forbes a clasat-o pe Taylor pe locul 69 în clasamentul celor cu cele mai mari venituri. Iată că 10 ani mai târziu, în 2019 cântăreața de muzică pop-country a ajuns pe primul loc în topul celor mai bine plătite cântărețe.

______________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

surse: myzutv.ro

Lasă un răspuns