MUZ FM

NEWS

Top 10 cele mai bine vândute albume din prima jumătate a anului 2018

Suntem la jumătatea verii, iar până acum, artiști precum Dua Lipa, Ed Sheeran sau Pink au ajuns în topul celor mai bine vândute albume din 2018. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Coloana sonoră a filmului „The Greatest Showman” este în continuare pe primul loc în top, însă publicul a fost cucerit și de materialele discografice noi ale lui George Ezra, Post Malone sau Arctic Monkeys. Conform Official Charts Company, „The Greatest Showman” se apropie de 1 milion de unități vândute, atât în formă fizică, cât și digital.
Top 10 cele mai bine vândute albume din prima jumătate a anului 2018

Ed Sheeran se află pe locul 2, cu 346.000 de unități vândute. Artistul s-a aflat și în fruntea topului din 2017.

George Ezra a surprins și el cu noul material discografic, „Staying at Tamara’s”, foarte bine primit de fani, adunând aproape 160.000 de copii vândute. „Staying at Tamara’s”, a fost lansat în primăvara lui 2018, fiind pe locul I în Marea Britanie, iar mai mult de atât, piesa „Paradise” a urcat pe locul 2 în topurile din UK.

Revelația pop, Dua Lipa, se află pe locul 4 cu albumul ce poartă același nume, lansat în 2017. În primăvară, artista a cântat în finala Champions League, unul dintre cele mai remarcante momente din cariera ei de până acum.

Rapperul Post Malone se situeaza pe locul 5 cu ‘Beerbongs & Bentleys”. La nivel global, pe lângă cele cinci milioane de unități înregistrate cu piesa “Rockstar”, un alt single de pe albumul “Beerbongs & Bentleys”, “Candy Paint”, a fost certificat cu discul de aur. Cel mai recent release, “Psycho”, a atins de asemenea punctul culminant și se situează pe locul 2 în topul HoT 100 și se îndreaptă spre o certificare de aur sau platină.

Top 10 cele mai bine vândute albume din prima jumătate a anului 2018:

  1. „The Greatest Showman Motion Picture Cast Recording” – Various Artists
  2. „Divide” – Ed Sheeran
  3. „Staying At Tamara’s” – George Ezra
  4. „Dua Lipa” – Dua Lipa
  5. „Beerbongs & Bentleys” – Post Malone
  6. „The Thrill Of It All” – Sam Smith
  7. „Human” – Rag’n’Bone Man
  8. „Tranquility Base Hotel & Casino” – Arctic Monkeys
  9. „Revival” – Eminem
  10. „Beautiful Trauma” – Pink

 

_________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns