MUZ FM

NEWS

Top 10 cele mai frumoase piese lansate de Rihanna!

Apreciată pentru look-ul excentric, stilul cameleonic şi timbrul său inconfundabil, Rihanna este una dintre cele mai iubite artiste din industria muzicii pop și R&B. Am trecut în revistă 10 cele mai frumoase piese din repertoriul său pentru un playlist demn de un fan adevărat.

Rihanna este originară din Barbados și a debutat în lumea muzicală în 2005, prin lansarea albumului „Music of The Sun”, care a inclus single-ul „Pon de Replay”. Succesul artistei a venit o dată cu cel de-al treilea material discografic – „Good Girl Gone Bad”, care a inclus piesa „Umbrella”. Au urmat apoi diverse colaborări cu artiști precumDrake, Shakira, Justin Timberlake, Coldplay și Eminem, iar în scurt timp Rihanna a devenit cea mai bine vândută artistă a tuturor timpurilor. În prezent cântăreața are 8 albume lansate, 8 premii Grammy și 8 American Music Awards. Revista Forbes a clasat-o pe Rihanna, pe cea de-a patra poziție în topul celor mai bogate celebrități, în anul 2012.

Vă invităm să ascultați mai jos o parte dintre cele mai bune piese ale artistei:

1. Rihanna – Man Down

„Man Down” este o baladă reggae care a primit un dublu disc de platină.  În clipul controversat, Rihanna este surprinsă în ipostaza de fugară, după ce l-a ucis pe bărbatul care a abuzat-o.

2. Rihanna – Disturbia

„Disturbia” a fost compusă de Andre Merritt, Chris Brown, Brian Kennedy și Rob. Cântecul vorbește despre anxietate și confuzie, iar videoclipul surprinde cadre cu celule de închisoare și camere de tortură.

3. Rihanna – We Found Love ft. Calvin Harris

Single-ul a fost produs de Calvin Harris și a fost difuzat în premieră în 2011. Piesa s-a menținut pe prima poziție în topul US BillBoard Hot 100, pentru 10 săptămâni, depășind recordul obținut de Rihanna cu „Umbrella”. Criticii au considerat că videoclipul face referire la fostul iubit al Rihannei, Chris Brown, care a maltratat-o în timpul relației.

4. Rihanna – Unfaithful

„Unfaithful” este o baladă pop și R&B, inspirată din cântecele celor de la Evanescence. Titlul inițial al piesei ar fi trebuit să fie „Murderer”, deoarece aceasta face referire la regretul unei femei care și-a înșelat partenerul.

5. Rihanna – Diamonds

„Diamonds” a fost compusă de Sia Furler împreună cu Benny Blanco și StarGate, fiind inclusă pe cel de-al șaptelea album al artistei „Unapologetic”. Criticii au considerat că mâna tatuată a bărbatului din videoclip sugerează o parte din personalitatea lui Chris Brown.

6. Rihanna – Rehab ft Justin Timberlake

Piesa a fost produsă de către Justin Timberlake și Timbaland, pentru cel de-al treilea album al Rihannei – „Good Girl Gone Bad”. Justin a declarat pentru o publicație că „Rehab a fost exact ceea ce Rihanna avea nevoie pentru a fi acceptată ca adult în industria muzicală”.

7. Rihanna – Only Girl

„Only Girl” a fost prima piesă compusă pentru albumul „Loud” din 2010. Aceasta a fost produsă de Crystal Johnson în colaborare cu Stargate și Sandy Vee. Videoclipul a urmărit exact titlul piesei și a surprins cadre sugestive în care Rihanna demonstra se simte bine ca fiind singura fată din lume.

8. Rihanna – Stay ft Mikky Ekko

Piesa „Stay” a fost compusă de Mikky Ekko pentru albumul „Unapologetic” și vorbește despre tentația și incapacitatea de a rezista în fața unei iubiri adevărate.

9. Rihanna – Russian Roulette

Piesa este o baladă pop și R&B cu influențe dark și face referire la o relație romantică și abuzivă, care se finalizează brusc. Criticii muzicali au considerat ca melodia este un răspuns împotriva violenței domestice, făcând referire la cazul Rihannei și al lui Chris Brown.

10. Rihanna – Umbrella ft Jay-Z

„Umbrella” a fost un real succes în țări precum Australia, Canada, Spania, Suedia, Elveția, SUA și mai ales în Marea Britanie, care la acea vreme se confrunta cu inundații și ploi torențiale. „Umbrella” a câștigat premiile „Video of the Year” și „Monster Single of the Year” la Video Music Awards în 2007.

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: infomusic.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns