MUZ FM

NEWS

TOP 10 – Vedete care au interdicţie să intre în anumite ţări!

Katy Perry nu a primit viza de China sa sa cante in show-ul Victoria’s Secret. Nu este singura, insa. De-a lungul timpului, si alte vedete mari de la Hollywood au primit interdictie sa intre in anumite tari.

Katy Perry trebuia sa cante in cadrul show-ului Victoria’s Secret, ce are loc, in premiera in Shanghai. Numai ca, surpriza, artista nu a primit viza de China.

Chiar daca e atat de celebra, solista nu are dreptul sa intre in tara. Motivul? A defilat la un moment dat cu steagul Taiwanului (tara care se lupta sa iasa de sub controlul Chinei) si a purtat o rochie cu floarea soarelui, simbolul celor care lupta impotriva regimului de la Beijing.

Katy Perry nu este insa singura vedeta internationala careia i-a fost interzis sa intre in anumite tari. Iata cine mai face parte din aceasta lista.

Selena Gomez nu a primit viza de China pentru ca a postat pe social media o fotografie neadecvata cu Buddha.

Kesha nu a avut voie sa intre in Malaysia pentru ca spectacolele sale ar influenta negativ credintele religioase ale localnicilor.

Paris Hilton a primit interdictie sa intre in Japonia din pricina unor probleme legale in ce priveste drogurile in America.

Miley Cyrus a fost interzisa de chinezi sa intre in tara lor dupa ce s-a pozat alungindu-si ochii orizontal pentru a semana cu asiaticii.

Justin Bieber nu a avut voie sa intre in China intrucat chinezii considera ca se comporta indecent pe scena si in viata privata.

Beyonce a primit interdictie sa intre in Malaysia pentru ca este prea provocatoare pe scena.

Membrii trupei The Beatles au fost interzisi in Filipine dupa ce au refuzat sa se vada la ceai cu Prima Doamna a tarii de atunci.

Akon nu a avut voie sa intre in Sri Lanka dupa ce a lansat un clip in care danseaza alaturi de femei sumar imbracate in fata unui Buddha.

Brad Pitt nu a avut voie sa intre in China dupa ce a jucat in filmul Seven Years in Tibet

Sacha Baron Cohen a fost interzis in Kazahstan pentru ca ar fi daunat imaginii tarii prin filmele sale, Borat.

_______________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

Sursa:adpm.ro

Lasă un răspuns