MUZ FM

NEWS

Top 3 cele mai bune filme din 2016, poveşti de viaţă fascinante. [VIDEO]

Ştim cât de mult îţi plac filmele bune, deci ai aici câteva recomandări de la TOP BOX OFFICE.
ATENŢIE: Nu se recomandă persoanelor cu intoleranţă la cinematografie şi artă!!!

 

Hacksaw Ridge
Fără armă în linia întâi
[ Biografic Dramă Romantic Dragoste]
2 premii şi 4 nominalizări Oscar,
3 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi 4 nominalizări BAFTA

Despre film: Filmul lui Gibson spune povestea contestatarului adventist Desmond Doss, care a refuzat să ucidă sau să poarte arme datorită convingerilor sale religioase, dar a servit ca medic, alături de americanii care au luptat împotriva japonezilor în Pacific.
Filmul se concentrează pe bătălia de la Okinawa din 1945, unde Doss s-a ocupat de unul singur de 75 de răniți, chiar sub focul inamic. A fost decorat cu Medalia de Onoare a Congresului pentru curajul său, de președintele american Harry Truman.

 

Genius
[Biografic Dramă]

 

Despre film: Filmul spune povestea lui Perkins, Colin Firth, un publicist renumit al editurii Scribner, care a lucrat cu genii ale literaturii precum F. Scott Fitzgerald, Ernest Hemingway sau Thomas Wolfe, cel pe care îl portretizează Jude Law. Genius se concentrează pe relația dintre Perkins și Wolfe și decăderea lor.

 

 

Silence
Tăcere
[Dramă Istoric]
O nominalizare Oscar

Despre film: Mult așteptatul film despre credinţă şi religie al reputatului regizor Martin Scorsese, „Silence” este povestea a doi misionari portughezi care pornesc într-o călătorie periculoasă în Japonia secolului al XVII-lea în căutarea mentorului lor dispărut şi pentru a răspândi creştinismul. În acea perioadă, conducerea japoneză şi elita samurailor erau hotărâte să eradicheze creştinismul în toate formele ei. Adepţii erau vânaţi şi torturaţi, forţaţi să renunţe la credinţă sau ucişi în chinuri groaznice.
Scenariul filmului este scris de Scrosese împreună cu Jay Cocks şi are la bază romanul publicat de Shusaka Endo în 1966 care pune sub semnul întrebării lipsa răspunsului divin în faţa suferinţei umane.
Cu Andrew Garfield, Adam Driver şi Liam Neeson în rolurile principale.

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: cinemagia.ro

 

 

 

Lasă un răspuns