MUZ FM

NEWS

Top 3 cele mai terifiante, misterioase şi memorabile producţii cinematografice, numai bune de văzut de Halloween! [VIDEO]

Un articol potrivit, pentru cei care adoră senzaţiile tari, teroarea şi nebunia care pluteşte in aer doar de Halloween!

Dacă eşti pregătit… scoate palmele de pe ochi cu curaj şi alege favoritul tău.

 

The Killing of a Sacred Deer (2017)
Uciderea cerbului sacru
[Dramă Horror Mister Thriller]
Un premiu şi o nominalizare Cannes

 

Steven (Colin Farrell), un chirurg foarte bun, este căsătorit cu Anna (Nicole Kidman), oftalmolog foarte respectat. Au o viață bună și fericită, împreună cu cei doi copii, Kim, în vârstă de 14 ani și Bob, de 12 ani. Steven se împrietenește cu Martin (Barry Keoghan), un adolescent de 16 ani, care nu are tată și pe care chirurgul îl va lua sub aripa sa protectoare. Lucrurile iau o turnură sinistră când Steven îl prezintă pe Martin familiei sale. Lumea lor începe să se destrame, iar Steven este pus în fața unui sacrificiu de neimaginat.

Venom (2018)
[Acţiune Horror SF Thriller]

 

(Tom Hardy) joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.

 

Halloween (2018)

[Horror Thriller]

Deși au trecut patru decenii de când un bărbat mascat a încercat să o omoare într-o înfricoșătoare noapte de Halloween, pe Laurie Strode au neliniștit-o mereu ultimele nopți ale lunii octombrie. Însă presimțirile ei se dovedesc a fi perfect întemeiate, deoarece coșmarul este pe cale să reînceapă odată cu confruntarea finală dintre Laurie și Michael Myers, care a fost pe urmele ei în tot acest timp, studiindu-i orice mișcare și așteptând momentul potrivit pentru a-și duce în sfârșit la îndeplinire planul machiavelic. Numai că de data aceasta Laurie nu mai e singură, iar fiica ei, Karen, va face tot posibilul să își salveze mama.

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: cinemagia.ro

Lasă un răspuns