MUZ FM

NEWS

Top 5 cei mai bogaţi artişti hip-hop din 2017

Lumea muzicii hip-hop a fost mereu legată de putere. bani și mașini scumpe. Astfel, și anul acesta competiția financiară între cei mai consacrați artişti rap este una strânsă.

Potrivit Forbes, iată care sunt cele mai bogați rapperi anul acesta:

  1. P. Diddy

Sean Combs, cunoscut publicului ca P. Diddy sau Puff Daddy, este cel mai bogat rapper anul acesta, potrivit People, care citează un raport abia lansat de Forbes. Potrivit acestuia, venitul lui Diddy este de 820 de milioane de dolari.

2. Jay Z

Foarte aproape de P. Diddy se află Jay Z, care are în conturi 810 milioane de dolari. Printre afacerile sale se numără serviciul de streaming Tidal, brandul de șampanie Armand de Brignac și compania de divertisment Roc Nation.

3. Dr. Dre

Dr Dre nu a atins statutul de miliardar pe care îl declarase inițial, însă Forbes menționează că averea sa a crescut cu 740 de milioane de dolari grație investițiilor inspirate făcute de artist.

4. Birdman

Bryan „Birdman” Williams deține împreună cu fratele său casa de discuri Cash Money Records, care se ocupă de unele dintre cele mai mari staruri: Drake, Nicki Minaj și Lil Wayne. Averea lui Birdman este de 110 milioane de dolari.

5. Drake

Drake are în conturi 90 de millioane de dolari, iar averea sa a sporit considerabil grație vânzărilor albumului său Last Year.

Lasă un răspuns