MUZ FM

NEWS

TOP – 7 motive pentru care vei iubi ziua de luni!

Deseori, când ne gândim la ziua de luni, avem sentimente mai puțin plăcute, mai ales când ne amintim de plăcerile și confortul weekend-ului care a rămas deja doar o amintire frumoasă. Unele statistici spun că cea mai puțin așteptată zi din săptămână, pentru majoritatea oamenilor, este ziua de luni, deși este considerată cea mai productivă parte a săptămânii. Iar pentru a ne convinge de acest lucru, echipa Muz FM a decis să puncteze câteva argumente, de ce trebuie să iubim ziua de luni.
1. Luni – este cu siguranță un nou început.
Un început înseamnă noi idei, aspirații şi planuri. Odată cu ziua de luni tindem spre succes cu forțe proaspete, iar rezultatele, la rândul lor, vor fi considerabile.
2. Luni – este ziua când o idee poate deveni un stil de viață.
„De luni voi alerga”, “de luni trec la un mod de alimentație sănătos”, “luni mă voi înscrie numaidecât la cursurile…”, iar astea sunt doar câteva din multitudinea de promisiuni pe care le tot amânăm din anumite motive. Ce-ar fi, însă, dacă am acţiona și le-am face pe toate? Luni ar fi cea mai productivă  zi a săptămânii.
3. Luni îți oferă MEREU a doua șansă!
Dacă săptămână ce a trecut a fost puţin mai complicată şi lucrurile au decurs  diferit decât ţi-ai fi dorit tu, să știi că ai o nouă zi de luni, când  poți remodela și schimba absolut tot!
4. Semnul celest al zilei de luni este Luna, iar luna după specificul său reprezintă un simbol al echilibrului, al energiei și neutralității.
5. Luni – factorul de care depinde toată săptămâna ta.
Cât de evident nu ar fi acest gând, puțini îl aplică sau cred în el. E cert însă, că așa cum îți stabilești activitățile de la bun început, odată cu ziua de luni, de o astfel de săptămână vei avea parte. Tu ce decizi azi să faci?
6. Luni este o sursă de inspirație în orice domeniu.
Orice proiect, idee sau activitate poate fi stabilită odată cu ziua de luni, pentru că ulterior mai sunt 5 zile pentru o muncă asiduă și productivă, așa încât și rezultatele să fie corespunzătoare. Totul însă depinde de tine, știi?
7. Luni are o undă a sa de plăceri.
O cafea făcută înainte de a începe jobul, o noutate citită-n drum spre școală sau un trecător ce-ți urează o săptămână ușoară îţi fac ziua de luni una frumoasă! Încearcă să zâmbeşti şi să gândeşti pozitiv!  Iar muzica bună de la Muz FM cu siguranţă te va inspira!

P.S. Tu ce crezi despre ziua de luni?

Lasă un răspuns