MUZ FM

NEWS

Top: Cei mai căutaţi artişti pe Google în 2017!

Ca in fiecare an, Google face un clasament al cautarilor pe care utilizatorii le-au facut. De la actori, la retete, la meme-uri sau intrebari de genul cum se face, Google are de toate. Inclusiv un top al celor mai cautati artisti si trupe de anul acesta, dar si un clasament al versurilor.

Daca e sa analizam unele dintre evenimentele de anul acesta e clar de ce sunt unele nume pe lista. Ariana Grande e la varful acestui clasament din cauza atacului de la Manchester, care a avut loc chiar la finalul concertului, in timp ce Linkin Park a ajuns subiect de stiri nu pentru lansarea noului lor album ci din cauza sinuciderii solistului Chester Bennington. Mai departe, o mai gasim pe Mariah Carey, care a avut parte de un fiasco la showul de Anul Nou e la New York, in timp ce Cardi B e ce mai noua senzatie din muzica rap.

1. Ariana Grande 
2. Linkin Park
3. Lady Gaga
4. Marian Carey
5. Ed Sheeran
6. Travis Scott
7. Kendrick Lamar
8. Lil Pump
9. Katy Perry
10. Cardi B

1. Despacito 
2. Shape of You
3. Perfect
4. Havana
5. Look What You Made Me Do
6. HUMBLE.
7. Versace on the Floor
8. Closer
9. bad and Boujee
10. Rockstar

Pe lista celor mai cautate versuri gasim, evident, Despacito, dar si hiturile acestui an: doua de la Ed Sheeran – Perfect si Shape of You, Rockstar si creatorul de controverse Look What You Made Me Do al lui Taylor Swift.

________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
________________________________________________

Sursa:urban.ro

Lasă un răspuns