MUZ FM

NEWS

Top cele mai frumoase cupluri de la HOLLYWOOD [FOTO]

Nu este un secret că, atunci când vine vorba de a deveni o celebritate de la Hollywood – aspectul şi apariţiile publice sunt chestiuni cu adevărat importante. Asta nu înseamnă întotdeauna să fii cel mai frumos, ci să fii interesant, uimitor sau neobișnuit. Scopul este de a păstra oamenii interesați și să arate memorabil. La urma urmei, frumusețea este subiectivă, cu toții avem gusturi și preferințe diferite și cu toții găsim un aspect diferit care este atrăgător. Astăzi îţi oferim să arunci o privire la 13 cele mai frumoase cupluri de la Hollywood în opinia noastră și să vezi dacă eşti şi tu de acord.

1. Bella Hadid & The Weeknd

Bella Hadid și The Weeknd sunt amândoi oameni foarte frumoși, este greu să contrazici asta. Și formează un cuplu superb, apariţiile lor nu mai au nevoie de comentarii. Ne-am dori doar mai multe imagini ale acestora împreună.

2. Justin Bieber & Hailey Baldwin

Dacă încerci să treci cu vederea peste stilul ciudat al lui Justin, vei vedea că de fapt a crescut de la un băiat drăguț într-un tânăr foarte frumos. Și Hailey Baldwin este o tânără superbă. Imagineză-ţi cât de drăguți vor arăta copiii lor.

3. Justin Timberlake & Jessica Biel

Justin este un model încă din perioada trupei ‘S Sync, iar Jessica Biel a fost întotdeauna imaginea frumuseții și a harului. Este greu să găsești un cuplu mai potrivit la Hollywood. 

4. Priyanka Chopra & Joe Jonas

Nu am fi putut prezice ca aceştia doi să se întâlnească vreodată, dar uite ce surpriză frumoasă! În ciuda diferenţelor Priyanka şi Joe sunt în mod clar îndrăgostiţi și ambii sunt o plăcere să-i admirăm.

5. Kanye West & Kim Kardashian

Spuneți ce vreți despre Kim și Kanye, dar aceştia arată bine împreună și relaţia lor pare să funcționeze bine. Sunt minunaţi, talentați fiecare în felul lor.

6. Ryan Reynolds & Blake Lively

Ryan Reynolds și Blake Lively sunt un cuplu atât de perfect, încât apare o invidie albă serioasă. Suntem obișnuiți să ne gândim la Ryan ca un actor de comedie, dar odată ce l-ai pus într-un costum și te uiți cu adevărat la el, îți dai seama imediat că e un om foarte frumos, iar Blake este, evident, una dintre cele mai frumoase femei din lume.

7. Ryan Gosling & Eva Mendes

Ryan Gosling și Eva Mendes au abordat neobișnuit relația lor. Știm că sunt împreună, dar rareori apar împreună în public, ceea ce este probabil cel mai bine. Cei doi împreună sunt prea frumoşi pentru noi, muritorii de rând. 

8. Jason Momoa & Lisa Bonet

Aceştia sunt un exemplu perfect de felul în care poți să arăți diferit și să ieşi în evidență, totuși să fii considerat absolut uimitor și să arăți grozav împreună.

10. Miley Cyrus & Liam Hemsworth

Miley Cyrus a trecut prin atâtea transformări când vine vorba de aspectul ei. Ea a mers de la un adolescent drăguț la o femeie incredibil de frumoasă. Și chiar trebuie să spunem ceva despre Liam Hemsworth? Această întreagă familie Hemsworth a fost binecuvântată de Dumnezeu de o plină frumuseţe.

11. Kit Harington & Rose Leslie

Faptul că s-au căsătorit doar ne face să ne bucurăm de fericirea lor de cât de perfectă este asta. Sunt oameni frumoși și arată uimitor la evenimente, dar trebuie să spunem că ne place cât de adorabili sunt atunci când sunt şi în afara reflectoarelor.

12. John Legend & Chrissy Teigen

John Legend și Chrissy Teigen sunt împreună de mult timp. Au doi copii împreună și chiar au vorbit despre al treilea. Și știi ce? Noi îi sprijinim pe deplin, avem nevoie de mai multe versiuni frumoase ale acestora în această lume.

13. Mila Kunis & Ashton Kutcher

Mila și Ashton s-au întâlnit cu mult timp în urmă și este ciudat pentru noi că nu au început să se întâlnească imediat. Amândoi sunt atât de frumoşi, amuzanţi, suntem bucuroși că au ajuns împreună.

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Lasă un răspuns