MUZ FM

NEWS

TOP – Cele mai puternice cupluri ale momentului!

Fie că sunt din lumea vedetelor sau a afacerilor, fie că sunt din politică, 7 cupluri sunt cele mai puternice de pe planetă la finele lui 2017. Averea totală a acestora depăşeşte 220 de miliarde de euro.

Tom Brady şi Gisele Bündchen, avere comună de 466 de milioane de euro

Tom Brady şi Gisele Bündchen

Jucătorul de fotbal american Tom Brady (40 de ani) şi soţia sa, fotomodelul Brazilian Gisele Bündchen (37 de ani) alcătuiesc în prezent cel mai strălucitor cuplu din lumea sportului şi a modei. Căsătoriţi din 2009, după 3 ani de logodnă, ei au doi copii şi o avere comună de 466 de milioane de euro.

Ivanka Trump e Jared Kushneravere de peste 650 de milioane de euro

Ivanka Trump şi Jared Kushner
Femeie de afaceri şi fotomodel american Ivanka Trump (36 de ani) este fiica preşedintelui American Donald Trump. Ea formează unul dintre cele mai influente cupluri de pe planetă cu soţul său, Jared Kushner (36 de ani), care este consilierul neplătit al liderului de la Casa Albă. Sunt căsătoriţi din 2009, au împreună 3 copii şi o avere de peste 650 de milioane de euro.

Beyoncé şi Jay-Z, avere care depăşeşte 1 miliard de euro

Beyoncé şi Jay-Z

Cântăreaţa Beyoncé (36 de ani) şi soţul său, rapperul Jay-Z (48 de ani), alcătuiesc cel mai puternic cuplu din lume din industria muzicală. Împreună au o avere care depăşeşte 1 miliard de dolari. Ei sunt părinţii a trei copii, dintre care gemenii au venit pe lume în acest an. Locuiesc cu întreg familionul lor într-un palat din Los Angeles de 75 de milioane de euro.

Evan Spiegel şi Miranda Kerr, avere de peste 3 miliarde de euro

Evan Spiegel şi Miranda Kerr

Cofondatorul şi administratorul companiei Snapchat, Evan Spiegel, este la numai 27 de ani miliardar. El alcătuieşte unul dintre cuplurile cele mai influente de pe planetă cu fotomodelul Miranda Kerr, de 34 de ani, care i-a devenit soţie în luna mai. Cei doi aşteaptă deja primul lor copil. El are o avere de 3 miliarde de euro, ea a adus în căsnicie 38 de milioane de euro.

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan, avere 64 de miliarde de euro

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan

Cofondatorul şi preşedintele reţelei Facebook Mark Zuckerberg are la numai 33 de ani o avere de peste 64 de miliarde de euro. El formează un cuplu care este foarte influent în prezent cu Priscilla Chan (32 de ani). Ea a fondat Chan Zuckerberg Initiative, o organizaţie dedicată scopurilor caritabile. Cei doi sunt părinţii a doi copii.

Bill şi Melinda Gates, avere 77 miliarde de euro

Bill şi Melinda Gates

Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft, e cel mai bogat om de pe planetă cu o avere care depăşeşte 77 miliarde de euro. Împreună cu soţia sa, Melinda, de 53 de ani, formează unul dintre cele mai puternice cupluri ale momentului. Fundaţia lor Bill & Melinda Gates, fondată în 2000, se îngrijeşte de îmbunătăţirea sănătăţii pe planetă prin intermediul unui fond de 34 de miliarde de euro. Ei au 3 copii.

Jeff şi Mackenzie Bezos, avere comună de 80 de miliarde de euro

Jeff şi Mackenzie Bezos

Fondator şi preşedinte al companiei Amazon, Jeff Bezos (53 de ani) formează unul dintre cele mai puternice cupluri din lume cu soţia sa, scriitoarea Mackenzie Bezos (47 de ani). Sunt căsătoriţide 24 de ani şi susţin că au împreună o avere  80 de miliarde de euro. Au împreună patru copii. Amazon este cea mai mare companie de vânzări online.

________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
________________________________________________

Sursa:click.ro

Lasă un răspuns