MUZ FM

NEWS

TOP CINEMA Aterizare spectaculoasă pentru ‘Sully’, noul film al regizorului Clint Eastwood

Noul film al lui Clint Eastwood despre Chesley Sullenberger, pilotul erou care a reușit să așeze pe râul Hudson avionul său A320, în 2009, s-a clasat în fruntea box-office-ului nord-american în primul weekend de lansare în cinematografe, potrivit cifrelor publicate de agenția Exhibitor Relations, citate de AFP.

‘Sully’, al cărui rol este interpretat de Tom Hanks, a avut încasări de 35,5 de milioane de dolari. Filmul a reușit unul dintre cele mai bune demaraje pentru o lansare în septembrie, potrivit lui Paul Dergarabedian, analist la Comscore.

Clasat pe locul doi, thrillerul cu buget modest ‘When the Bough Breaks’ a avut încasări de 15 milioane de dolari. Filmul regizat de Jon Cassar prezintă un cuplu care nu poate avea copii și care recurge la o mamă purtătoare, care devine însă obsedată de soț.

Pe locul trei s-a clasat film horror tot cu buget redus, ‘Don’t Breathe’, cu încasări de 8,2 de milioane pentru a treia săptămână de difuzare (66,8 de milioane în total).

La baza podiumului se clasează „Suicide Squad”, cu Will Smith, Jared Leto și Margot Robbie, care a avut încasări de 5,65 de milioane (307,4 de milioane de dolari în șase săptămâni).

Urmat pe locul cinci de filmul de animație „Robinson Crusoé”, cu încasări de 3,4 de milioane de dolari. Filmul prezintă viața pașnică a unor animale de pe o insulă izolată, care este dată peste cap de sosirea unui naufragiat, Robinson Crusoe.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns