MUZ FM

NEWS

TOP CINEMA „Baby Boss” se menține pe primul loc în box office-ul nord-american

Bebelușul în costum și cravată din „Baby Boss”, filmul de animație de la DreamWorks, și-a păstrat primul loc în box office-ul nord-american, potrivit datelor preliminare oferite duminică de compania Exhibitor Relations și preluate de APF.

Îngerul blond cu ochii verzi, dublat de actorul Alec Baldwin, este în misiune pentru a înțelege de ce cățeii primesc atâta afecțiune din partea oamenilor. Producția a obținut încasări de 26,3 milioane de dolari în a doua săptămână de proiecții în cinematografe (și 89,4 milioane în total).

„Frumoasa și Bestia”, remake-ul Disney cu Emma Watson, și-a păstrat locul al doilea în box office, cu încasări de 25 de milioane de dolari (și 432,3 milioane în patru săptămâni).

Pelicula a devansat „Smurfs: The Lost Village”, o nouă aventură a micilor ștrumfi de culoare albastră, dezvoltată de data aceasta în jurul tinerei Smurfette, singura fată dintr-un sat locuit în întregime de băieți. Împreună cu prietenii săi, Smurfette va pleca într-o călătorie pentru a afla răspunsurile la dilemele sale. Filmul, în regia lui Kelly Asbury, a avut încasări de 14 milioane de dolari în primul weekend în sălile de cinema.

Pe locul al patrulea regăsim o altă noutate, „Going in Style”, cu Morgan Freeman, Michael Caine și Alan Arkin.
Locul al cincilea este ocupat de „Ghost in the Shell”, adaptarea filmului animat japonez cu același nume, lansat în 1995, cu actori reali. Acest lungmetraj american o prezintă pe Scarlett Johansson în rolul maiorului Motoko Kusanagi, având misiunea de a anihila o societate secretă ce controlează spiritele.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns