MUZ FM

NEWS

TOP CINEMA Comedia „Boo! A Madea Halloween”, în fruntea box-office-ului nord-american

Comedia „Boo! A Madea Halloween” s-a instalat în fruntea box-office-ului nord american, în primul week-end de proiecții în cinematografe, potrivit datelor provizorii oferite duminică de compania Exhibitor Relations și citate de AFP.

Pelicula, de și cu Tyler Perry, despre Halloween-ul ciudat petrecut de o doamnă în vârstă, a avut încasări de 27,6 milioane de dolari în primul său week-end pe ecrane.

Pe locul al doilea regăsim filmul de acțiune „Jack Reacher: Never Go Back”, cu Tom Cruise în rolul unui bărbat care încearcă să afle adevărul despre o conspirație guvernamentală, cu încasări de 23 de milioane de dolari.

Locul al treilea este ocupat de filmul de groază „Ouija: Origin of Evil”, cu 14 milioane obținute în primul weekend în cinematografe. În această continuare a „Ouija” (2014), o familie organizează false sesiuni de spiritism… până în momentul în care un adevărat spirit rău pune stăpânire pe fiica cea mică.

Poziția a patra este ocupată de „The Accountant”, o peliculă despre un contabil care ascunde un secret întunecat, cu Ben Affleck în rolul principal și cu încasări de 14 milioane de dolari. Per total, pelicula a obținut 47,9 de milioane de dolari în două săptămâni de proiecții în cinematografe.

Thriller-ul psihologic „The Girl on the Train” ocupă poziția a cincea în acest clasament, cu încasări de 7,2 milioane de dolari, dintr-un total de 58,9 de milioane obținut în trei săptămâni. Filmul, bine primit de critici, urmărește dispariția unei tinere femei și încercarea alteia de a o găsi, într-o atmosferă plină de mister.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns