MUZ FM

NEWS

TOP CINEMA Filmul de animație „Finding Dory” se menține de trei săptămâni în fruntea box-office-ului nord-american

Filmul de animație „Finding Dory” s-a menținut în fruntea box-office-ului nord-american pentru a treia săptămână consecutiv, cu 41,9 milioane de dolari obținuți de vineri până duminică și încasări totale de 372,2 milioane de dolari, potrivit datelor provizorii furnizate de societatea Exhibitor Relations și citate de agenția France Presse (AFP).

La nivel mondial, pelicula are încasări de 538,2 milioane de dolari, potrivit datelor societății Comscore.

Filmul „The Legend of Tarzan”, aflat în primul său week-end în cinematografe, se plasează pe poziția a doua. cu 38,1 milioane de dolari încasați. Pelicula reînvie aventurile regelui junglei — interpretat de Alexander Skarsgard — la câțiva ani după întâlnirea cu Jane — jucată de Margot Robbie — în Africa. Trăind printre notabilitățile din Londra, Tarzan, alias Lord Greystoke, se lasă convins să se întoarcă în Congo.

Pe poziția a treia regăsim „The Purge: Election Year”, o altă peliculă abia intrată în cinematografe, cu încasări de 30,8 milioane dolari. Cea de a treia parte a filmului lansat în 2013 preia conceptul celor două precedente: pentru a menține scăzute rata infracționalității și șomajul, guvernul instaurează o ‘expurgare’ anuală — o perioadă de 12 ore în care toate infracțiunile (chiar și cele mortale) sunt permise.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns