MUZ FM

NEWS

TOPUL CELOR MAI IMPORTANTE VEDETE LATINO DIN SHOWBIZ

Jennifer Lopez, Sofia Vergara, Alfonso Cuaron, Robert Rodriguez şi Pitbull se numără printre cele mai importante vedete latino din showbizul american, potrivit unui top realizat de prestigioasa publicaţie The Hollywood Reporter.

Primul loc al topului celor mai influente personalităţi latino din industria de showbiz americană este ocupat de Nina Tassler, preşedintele CBS Entertainment, care deţine această funcţie din februarie.

la-et-ct-cbs-entertainment-chief-nina-tassler--001

Locul al doilea este ocupat de Cesar Conde, care ocupă o funcţie importantă – vicepreşedinte executiv, în NBCUniversal, unde a fost angajat după ce a părăsit în 2013 reţeaua de televiziune Univision, dedicată publicului latino din Statele Unite ale Americii.

getdata.asp_

Pe locul al treilea în topul întocmit de The Hollywood Reporter se află cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, care ocupă şi postul de director de creaţie al NUVOtv, o reţea de televiziune prin cablu dedicată publicului latino din Statele Unite.

Jennifer-Lopez

Alfonso Cuaron, care a regizat lungmetrajul SF „Gravity”, câştigător a şapte premii Oscar, printre care şi cel pentru regie, la gala Oscar din 2014, se află pe locul al patrulea în topul personalităţilor latino influente.

z1-fazio-gravity-a-20131213

Locul al cincilea revine regizorului, scenaristului şi producătorului Robert Rodriguez, care este şi fondator al reţelei de televiziune prin cablu americane El Rey.

Robert_Rodriguez

Guillermo del Toro, un alt cineast faimos, realizator al unor filme precum „Labirintul lui Pan”, care a câştigat trei premii Oscar, şi superproducţia „Cercul de foc/ Pacific Rim”, ce va avea şi o continuare, s-a situat pe locul al şaselea.

del-toro-hobbit

Locul al şaptelea este ocupat de Armando Nunez, preşedinte al CBS Global Distribution Group.
Alex Garcia, unul dintre cei mai importanţi oameni de la Legendary Entertainment, s-a clasat pe locul al optulea, în timp ce actriţa Sofia Vergara, faimoasă pentru rolul din serialul de comedie „O familie modernă/ Modern family” şi cofondatoare a companiei de producţie Latin World Entertainment, ocupă poziţia a noua a topului realizat de publicaţia americană.

2014 Tribeca Film Festival - 'Chef' Premiere

Locul al zecelea revine prezentatorului TV de ştiri mexican Jorge Ramos, care este vedeta ştirilor reţelei de televiziune Univision, cu o audienţă de peste două milioane de familii în America de Nord.
Printre celelalte personalităţi incluse de The Hollywood Reporter în lista celor mai influente 25 de personalităţi latino se mai află scenaristul şi regizorul Alejandro González Iñárritu, pe locul al 11-lea, actriţa Zoe Saldana, pe locul al 12-lea, Eva Longoria, pe locul al 14-lea, cântăreţul şi producătorul muzical Pitbull, pe locul al 17-lea, şi cântăreaţa pop Shakira, pe locul al 22-lea.