MUZ FM

NEWS

Topul celor mai tari imnuri din fotbal

Fotbalul e unul dintre sporturile care strange cei mai multi suporteri, iar la fiecare cativa ani apar si imnurile dedicate competitiilor oficiale. Avem pentru voi un top al celor mai tari piese din fotbal!

Anul acesta avem un nou Campionat Mondial de Fotbal, dar va reusi imnul 2014 sa se ridice la nivelul pieselor anterioare si sa ajunga in playlisturile suporterilor de pretutindeni?

Un’estate italiana a fost imnul Campionatului Mondial din 1990 si a ramas unul dintre imnurile de referinta in istoria momentelor muzicale din fotbal. Unul dintre cele mai cunoscute ramane insa cel din 1998 al lui Ricky Martin – The Cup of Life (Copa de la Vida) care si astazi e un hit incontestabil asociat cu sportul rege. Printre piesele din playlist am inclus si doua din compilatia oficial a Campionatului din acest an, One Love, One Rhythm, la care si-au adus aportul diversi artisti printre care Santana sau Aloe Blacc.

Imnul oficial e interpretat de Jennifer Lopez, Pitbull si brazilianca Claudiu Leitte si exista deja discutii ca piesa Shakirei – La La La, era mai potrivita. Asa, Shakira ar fi fost la al treilea imn legat de fotbal, dupa Hips Don’t Lie si Waka Waka, iar pentru clipul Braziliei nu a ezitat sa isi aduca prietenii fotbalisti ca Neymar, Pique, Abidal, Falcao sau Rodriguez.

Voi ce imnuri ati mai fi adaugat in lista? Care va place mai mult?

urban.ro