MUZ FM

NEWS

Topul vedetelor cu cele mai mari câştiguri este condus de ea, la 55 DE ANI!

Topul celebrităţilor de la Hollywood cu cele mai mari câştiguri este condus de o vedetă de 55 de ani, cu o avere impresionantă strânsă în ultimul an.
Madonna a câştigat 125 de milioane de dolari în ultimul an, potrivit tradiţionalului top Forbes, dat publicităţii luni.

Cea mai mare parte a câştigurilor cântăreţei provin din turneul susţinut în ultimul an – „MDNA Tour” -, care a avut încasări de 305 milioane de dolari, dar şi din colecţiile sale de haine, parfumuri şi alte investiţii.

Pe poziţia a doua în topul Forbes se află regizorul Steven Spielberg, al cărui film „Lincoln” a fost un mare succes anul trecut.  Cineastul a avut câştiguri de 100 de milioane de dolari în perioada iunie 2012 – iunie 2013, majoritatea provenind însă de la filme vechi din catalogul său, precum „E.T.: Extraterestrul” şi „Jurassic Park”, care continuă să aducă încasări.

Pe poziţia a treia, cu câştiguri de 95 de milioane de dolari, se află autoarea seriei erotice de succes „50 Shades of Grey”, E.L. James, alături de vedeta radio Howard Stern şi producătorul muzical şi TV Simon Cowell.

Acest top al celor mai mari câştiguri din ultimul an este completat de scriitorul James Patterson (91 de milioane de dolari) – despre care Forbes scrie că este cel mai bine vândut autor din toate timpurile -, urmat de comentatorul politic Glenn Beck (90 de milioane de dolari), regizorul Michael Bay (82 de milioane de dolari), producătorul de cinema Jerry Bruckheimer (80 de milioane de dolari) şi cântăreaţa Lady Gaga (80 de milioane de dolari).

Lasă un răspuns