MUZ FM

NEWS

Tragedie în lumea muzicală! Cântăreaţa Christina Grimmie a fost împușcată mortal în timpul unui concert

Cântăreaţa Christina Grimmie, fosta concurentă a emisiunii ”The Voice”, a murit, după ce a fost împuşcată vineri seară în timp ce semna autografe după un concert susţinut în Orlando, Florida.
Grimmie a fost transportată la spital în condiţie critică, dar a murit ulterior, au declarat reprezentanţii Poliţiei din Orlando.
Potrivit Poliţiei din Orlando, suspectul „s-a îndreptat spre Grimmie şi a împuşcat-o” după concert, în timp ce aceasta acorda autografe.  Agresorul – care a fost, pentru un timp, imobilizat de fratele Christinei Grimmie – s-a sinucis. Poliţiştii au mai declarat că atacatorul neidentificat avea două pistoale, dar motivele atacului nu sunt cunoscute.
Grimmie, cântăreaţa în vârstă de 22 de ani din New Jersey, s-a clasat pe locul trei în timpul celui de-al şaselea sezon al show-ului „The Voice”, difuzat de televiziunea NBC. Aceasta a fost în echipa lui Adam Lavine, solistul trupei Maroon 5.
Cântăreaţa a avut un mare succes pe Youtube prin contul „zeldaxlove64 Christina” pe care l-a înfiinţat în 2009, unde publica cover-uri ale unor melodii pop, uneori la cererea abonaţilor. Christina a reușit să adune peste 25 milioane de vizualizări pe canalul ei de YouTube, 300 de milioane de vizualizari totalizate, peste 1,6 milioane de abonați, până la mijlocul lunii iunie 2012, fapt ce a transformat-o în al 5-lea muzician de pe YouTube dupa numărul de abonați. Totodată a reușit să se claseze în Top 5 ( în urma voturiilor utilizatoriilor), într-o competiție desfășurata pe mai multe săptămăni pe site-ul Youtube, în cadrul acestei competiții făcând parte și nume sonore ale muzicii cum ar fi Selena Gomez, Rihanna, Nicki Minaj sau Justin Bieber.

Lasă un răspuns