MUZ FM

NEWS

Trei tablouri pictate de Chris Brown, vândute la licitaţie pentru peste 60.000 de dolari

Trei tablouri pictate de cântăreţul american Chris Brown au fost vândute pentru peste 60.000 de dolari la o licitaţie care a avut loc în Miami, Florida, iar jumătate din bani vor fi donaţi în scopuri caritabile, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Chris Brown, în vârstă de 25 de ani, a creat şapte opere de artă în colaborare cu artistul stradal Kai, în timpul unui eveniment organizat la Miami, Florida, iar trei tablouri au fost apoi trimise spre vânzare ca parte a licitaţiei din cadrul evenimentului Săptămâna Artei Urbane din Miami (Miami’s Urban Art Week), care a avut loc pe 16 februarie.

De asemenea, ca parte a evenimentului de artă stradală, Chris Brown a decorat un automobil Porsche cu semnele grafice specifice produselor Louis Vuitton.

Două dintre tablouri au fost vândute pentru 25.000 de dolari fiecare, iar cel de-al treilea a fost adjudecat pentru aproape 12.000 de dolari. Jumătate din banii obţinuţi vor fi donaţi în scopuri caritabile.

La începutul lunii iunie 2014, Chris Brown a fost eliberat dintr-o închisoare din Los Angeles, unde a ispăşit o pedeapsă de 108 zile pentru încălcarea regimului de eliberare condiţionată în care fusese plasat după agresiunea comisă în 2009 asupra fostei sale iubite, cântăreaţa Rihanna.

 Chris Brown este autorul pieselor de succes „Kiss Kiss” şi „Run It”. Cel de-al cincilea album din cariera sa se intitulează „Fortune”, a fost lansat în 2012 şi i-a adus artistului american singurul său premiu Grammy din 12 nominalizări. În 2014 a lansat un nou disc, „X”, iar pe 20 februarie 2015 a lansat albumul „Fan of a Fan: The Album”, în colaborare cu artistul Tyga.