MUZ FM

NEWS

Trupa Boyzone va colabora cu Westlife pentru a lansa un album pop aniversar, în 2017

Trupa Boyzone plănuieşte să realizeze un album de muzică pop în colaborare cu formaţia Westlife, pentru a marca, în 2017, împlinirea a 25 de ani de la lansarea formaţiei irlandeze, potrivit cântăreţului Ronan Keating, citat de contactmusic.com.

Cântăreţul Ronan Keating, fost membru al formaţiei Boyzone, a dezvăluit că atât el, cât şi foştii săi colegii de trupă vor să se întoarcă în studio pentru a demara acest proiect în cadrul căruia va face echipă cu grupul irlandez Westlife.

„Nu doar Westlife, dar şi Girls Aloud şi alte colaborări diferite. Niciodată să nu spui niciodată unor astfel de lucruri. Vom vedea… Cred că ar fi în mod categoric grozav şi amuzant să facem aşa ceva”, a declarat cântăreţul Ronan Keating.

„Mi-e dor de foştii colegi. Anul viitor se împlinesc 25 de ani de la lansare, aşa că vom face ceva (…)”, a adăugat Keating.

Înfiinţată în 1994, formaţia Boyzone a reuşit în scurt timp să devină un adevărat fenomen pe scena muzicii pop a anilor ’90, înregistrând 16 piese consecutive ce au ajuns în top cinci în Marea Britanie. Vânzările totale ale albumelor Boyzone au depăşit cifra de 25 milioane de exemplare. Ronan Keating a început o carieră solo în 1999 şi, de atunci, a lansat nouă albume de studio care s-au vândut în peste 25 milioane de copii.

Boyzone, alcătuită din Ronan Keating, Mikey Graham, Keith Duffy, Shane Lynch şi Stephen Gately (care a decedat în 2009), s-a despărţit în anul 1999. Trupa şi-a anunţat turneul de revenire în noiembrie 2008. Formaţia irlandeză a avut şase hituri în fruntea topurilor britanice în perioada 1994 – 2000.

<iframe width=”420″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/7eul_Vt6SZY” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns