MUZ FM

NEWS

Trupa cu cel mai de succes turneu din 2017

O trupă care nu a mai avut un No. 1 de ani buni în topurile din SUA, a vândut mai multe bilete la concertele sale decât starurile pop ale momentului.

Este vorba de Depeche Mode, trupa britanică de synth-pop care a făcut senzație în anii ’80, dar care reușește încă să atragă de fiecare dată un public foarte numeros la concertele sale. Anul 2017 a fost pentru ei unul dintre cele mai bune din istoria trupei, iar turneul lor a fost până acum unul dintre cele mai de succes din istoria modernă.

În primele 9 luni ale anului 2017, Depeche Mode a vândut mai multe bilete decât Ed Sheeran, Justin Bieber sau Bruno Mars. 1,27 de milioane de bilete vândute, mai exact.

Un alt record înregistrat în State este și faptul că în luna octombrie, Depeche Mode a devenit prima trupă din istorie care să aibă 4 concerte consecutive sold out la Hollywood Bowl.

„De fiecare dată când pornim în turneu cântăm pentru din ce în ce mai multă lume. E absolut incredibil că se întâmplă asta în stadiul acesta al carierei noastre”, a spus Martin Gore, compozitorul și chitaristul trupei.

____________________________________________
href=”https://www.facebook.com/muzfm.md/”>Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
____________________________________________

Sursa: noizz.ro

Lasă un răspuns