MUZ FM

NEWS

Trupa irlandeză The Script a lansat o piesă nouă! Ascultă aici „Arms Open” – AUDIO

Trupa irlandeză The Script a lansat o piesă nouă, intitulată „Arms Open”, Melodia este prezentată publicului într-o versiune acustică, ce nu se regăsește pe albumul ”Freedom Child”.

The Script

La 3 ani de la apariția ultimului disc, ”No Sound Without Silence” (2014), The Script a revenit cu un album nou și o schimbare etichetată în presă drept radicală. Odată cu piesa ”Rain”, lansată în luna iulie, formația irlandeză a trecut de la rock alternativ la un stil mai dance decât cel adoptat de Lady Gaga (cel puțin în ultima perioadă).

E cu siguranță o evoluție”, au explicat membrii formației, întrebați de această schimbare majoră de stil. ”Cred că ne-am acordat ceva mai multă libertate. Ultimele patru albume au avut, fiecare, un sound diferit, dar am evoluat spre sound-ul actual în mod treptat. Au trecut doi ani de când nu am mai lansat nimic, iar în tot acest timp noi am progresat gradual. Sunt sigur că pentru mulți dintre ascultători o să pară că e o schimbare drastică, dar dacă ar auzi cele 60 de piese pe care le-am scris, ar realiza că evoluția a fost lentă.”

Trupa a oferit și o motivație mai pragmatică pentru această schimbare, mărturisind, tot pentru metro.co.uk., nevoia de ”adaptabilitate” a unei formații aflate într-o industrie dificilă.

”Atunci când am început să înregistrăm piese pentru noul album am vrut să facem ceva care să determine oamenii să spună <<Oh, îmi place piesa asta>>, și apoi să caute pe net și să afle că suntem noi. Am vrut să schimbăm sound-ul un pic. În industria asta, ori te adaptezi și schimbi ceva, ori mori. E o industrie foarte dificilă.”

Schimbarea s-a dovedit a fi, în final, benefică, noul disc ”Freedom Child” debutând în luna septembrie pe prima poziție în topul albumelor din UK și Irlanda. Pentru a le face o plăcere, poate, și fanilor mai vechi, trupa a lansat o versiune a acustică a piesei „Arms Open„, sound-ul amintind ceva mai mult de perioada de început a trupei.

AUDIO: The Script – „Arms Open” (Acoustic)

_______________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns