MUZ FM

NEWS

Trupa Maroon 5 şi-a lansat noul album! Află detalii despre „Red Pill Blues” – VIDEO

Maroon 5 a lansat un nou album, „Red Pill Blues” , care conține 21 piese. Maroon 5 a lansat un nou album, „Red Pill Blues” , care conține 21 piese.

„Red Pill Blues” este albumul cu numărul șase al trupei de pop rock americane Maroon 5. A fost lansat oficial pe 3 decembrie 2017 prin Interscope Records. După ce a călătorit în numeroase turnee alături de band, instrumentistul Sam Farrar s-a alături oficial trupei Maroon 5.

Numele albumul este inspirat de filmul science fiction din 1999, „Matrix”, făcând referire la posibilitatea personajului principal de a alege pastila albastră (libertate, realitate) sau pe cea roșie (ignoranță, iluzie).

Primul single, care deschide albumul, „What Lovers Do”, este o colaborare cu artista de origine americană SZA. Trupa urmează să plece într-un turneu în 2018, având concerte în America de Nord și Europa. În deschidere va cânta Julia Michaels, alături au lansat piesa “Help Me Out”.

„Red Pill Blues” este disponibil atât în format digital, cât și fizic, și include 21 de piese, dintre care 6 versiuni Live în Manchester. De pe materialul discografic nu lipsesc hituri recent lansate, “Don’t Wanna Know” (feat. Kendrick Lamar), “What Lovers Do” (feat. SZA), “Whiskey” (feat ASAP Rocky), dar și piese noi, precum “Wait”, “Lips On You”, “Closure” etc.

Trupa premiată de trei ori cu Grammy, cu numeroase albume care au primit discul de platină, Maroon 5, a lansat până în prezent 6 materiale discografice și numeroase hituri. Anteriorul album, “V”, a ocupat primul loc în topul Billboard 200. De pe acesta, face parte super hit-ul “Sugar”, care are peste 2 miliarde de vizualizări pe YouTube și care a fost nominalizat de 6 ori la Grammy-uri, dar și hit-urile “Maps” și “Animals”. Toate cele 3 single-uri au fost prezente pe locul 1 în Top 40 Chart.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.


Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns