MUZ FM

NEWS

Trupa Morandi s-a reunit şi lansează un nou single, “Kalinka”

Proiectul Morandi, lansat cu succes în 2005, revine cu o piesă şi cu un videoclip nou. Andrei Ştefan Ropcea, alias Randi, şi Marius Moga şi-au unit din nou fortele, cu scopul de a recuceri topurile.

Randi şi Moga au continuat să colaboreze pentru proiectul Morandi, însă au intrat mai rar în studioul de inregistrări, fiind ocupaţi cu proiectele solo. Recent, cei doi s-au reîntâlnit, au compus o piesă şi aşa s-a născut “Kalinka”. “Mi-am comandat patru saci de haine pentru noul videoclip, pe care l-am filmat în Los Angeles. Regizor a fost Roman Burlaca, piesa se numeste «Kalinka», şi sperăm să rupem topurile”, a declarat Randi.

Vara aceasta, Randi a lansat single-ul “Ce te-aş mai”, o melodie vesela, cu videoclip colorat, care a prins repede la public. În aceeaşi săptămână, Marius Moga a lansat o piesa nouă, “Mă doare la bass”, o colaborare cu What’s Up şi Shift. Aşadar, după ce au avut succes cu noile melodii solo, acum Randi si Moga speră să dea lovitura şi cu «Kalinka». “Este o surpriză foarte mare, pentru că este vorba despre un remake după o piesă veche, ucrainiană. Noi am facut-o şi în engleză, şi în spaniolă şi se va duce în toată lumea”a adăugat Randi.

 

 

 

________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: star-gossip.com

Lasă un răspuns