MUZ FM

NEWS

Trupa The Rolling Stones, în alertă de securitate.

The Rolling Stones s-a aflat sub alertă de securitate pentru 24 de ore, după ce unul dintre muncitorii angajaţi pentru un spectacol al formaţiei susţinut în Argentina, a fost împuşcat mortal.

Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood şi Charlie Watts au fost escortaţi în Buenos Aires cu ajutorul paznicilor înarmaţi, după ce Pedro Luis Tabares, unul dintre angajaţii formaţiei, în vârstă de 54 de ani, a fost ucis în urma unei tentative de jaf după un spectacol al trupei, susţinut pe 11 februarie, la stadionul La Plata, informează surse ale cotidianului britanic Daily Mirror.

Incidentul s-a petrecut după concert, iar Tabares se afla împreună cu colegii săi. Acesta a fost împuşcat mortal într-o ambuscadă organizată de un grup delincvent care încerca să fure sumele încasate pe băuturile vândute la stadion. Un columbian în vârstă de 31 de ani, cunoscut drept John Alexander Bobadilla Vega, a fost arestat ulterior.

Rockerii veterani, care au spectacole în America de Sud în cadrul turnerului “America Latina Ole”, nu îşi asumă riscuri în privinţa securităţii şi călătoresc în maşini separate cu paznici înarmaţi, care împrejmuiesc hotelurile la care se cazează.

 Formaţia a susţinut show-ul final de pe stadionul La Plata, pe 13 februarie, înainte de a călători spre Brazilia, Uruguay, Peru şi Colombia.

Potrivit unei surse ale Daily Mirror, persoanele înstărite reprezintă întotdeauna posibile ţinte, dar membrii formaţiei The Rolling Stones “sunt bine păziţi tot timpul de către cei mai buni experţi în securitate de pe planetă”.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns