MUZ FM

NEWS

TRUPUL cântăreţei Whitney Houston, ŢINUT TREI LUNI în MORGĂ. CE ACTRIŢĂ a făcut DEZVĂLUIREA

Trupul neînsufleţit al celebrei cântăreţe Whitney Houston a fost ţinut trei luni în morgă, asta susţine actriţa Lindsay Lohan care a dezvăluit că ea a fost cea care a manevrat cadavrul artistei în perioada în care a fcăut muncă în folosul comunităţii într-o morgă din Los Angeles.

Lindsay Lohan a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că ea a fost cea care a manevrat cadavrul cântăreţei Whitney Houston în timpul orelor de muncă în folosul comunităţii pe care le-a făcut la morga din Los Angeles, în urma condamnării sale din 2012.

„O mulţime de oameni care ar fi trebuit să se ocupe de asta au refuzat. Toată lumea a zis că eu ar trebui să manevrez sacul cu trupul lui Whitney Houston. Condamnarea mea a fost diferită de a tuturor. Nimeni nu a trebuit să manevreze trupul lui Whitney Houston”, a declarat Lindsay Lohan.

Potrivit presei britanice, Lindsay şi-a ispăşit condamnarea, orele de muncă în folosul comunităţii la morgă, la trei luni după moartea celebrei actriţe Whitney Houston, ceea ce înseamnă că trupul acesteia ar fi stat o perioadă foarte lungă la morgă.

Cântăreaţa americană Whitney Houston a fost găsită moartă, la vârsta de 48 de ani, în cada camerei sale de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie 2012.

În raportul medico-legal a fost consemnat faptul că artista a murit prin înec accidental, la producerea decesului contribuind consumul de cocaină şi problemele sale cardiace. Artista americană s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de cocaină şi alte droguri

Sursa: Libertatea.ro