MUZ FM

NEWS

Turneul lui Bruno Mars e aproape sold out! A vândut peste un milion de bilete într-o singură zi

Cântăreţul american Bruno Mars a vândut peste un milion de bilete într-o singură zi, pentru turneul de promovare a celui mai recent album de studio al său, ”24k Magic”, scrie contactmusic.com.

Biletele pentru concertele pe care artistul le va susţine în cadrul turneului în Europa şi America de Nord au fost puse în vânzare luni.

Am văzut entuziasmul fanilor după lansarea celor mai nou single-uri şi de fapt după lansarea albumului, dar se pare că s-a transformat într-o ISTERIE MONDIALĂ. Bruno Mars a vândut peste 1 milion de bilete, pentru cele 100 de concerte în 17 ţări şi totul s-a întâmplat într-o singură zi.

Turneul va debuta cu un concert în Anvers, Belgia, pe 28 martie 2017, şi va continua cu o serie de show-uri în mai multe ţări din Europa. Secţiunea nord-americană va începe pe 15 iulie, cu un concert în Las Vegas, şi se va încheia cu patru show-uri în sala de concerte The Forum din Los Angeles, pe 7, 8, 10 şi 11 noiembrie 2017.

E drept, au mai existat artişti cu turnee sold out, însă nu ne amintim ca vânzările să fi explodat aşa. Deşi specialiştii din industria muzicală estimează că nici o piesă de-a lui n-o să mai atingă succesul „Uptown Funk”, recent, Bruno Mars a recunoscut că i s-a părut dificil să lucreze la noul album, primul din ultimii patru ani, şi i-a fost teamă să îl lanseze, din cauza succesului pe care l-a avut anterior cu single-ul ”Uptown Funk”.

”Acest album a fost dificil, pentru că «Uptown Funk» a fost cea mai de succes melodie la care am lucrat. Şi apoi te gândeşti: «bine, şi acum, ce vei face?»”, a spus Bruno Mars, precizând că pentru el este importantă părerea fanilor despre muzica sa, dar şi despre el.

Artistul american, în vârstă de 31 de ani, a lansat albumul ”24k Magic” pe 18 noiembrie.

Lasă un răspuns