MUZ FM

NEWS

Un altfel de interviu cu James Hetfield!

James Hetfield a povestit în cadrul unui interviu despre admirația pe care o poartă pentru Brian May. Cu modestia ce îl caracterizează, solistul Metallica a vorbit despre May cu entuziasmul unui fan adolescentin, ce aspiră să fie la fel de cool ca idolul său.

James Hetfield continuă să impresioneze printr-o lipsă acută de egocentrism. Deși este un veteran al industriei, aflat, deci, într-o poziție ce ar putea da frâu liber înclinației spre narcisism, solistul Metallica alege să vorbească plin de admirație despre ceilalți oameni talentați din lumea muzicii.

Într-un interviu acordat pentru So What, James Hetfield a vorbit despre Brian Mayasemenea unui artist debutant, ce a avut marea șansă de a-și întâlni idolul.

„Queen a fost o mare inspirație pentru mine la început, în special Brian May. Doar oportunitatea de a-l urmări pe Brian May…A fost un moment în timpul show-ului (un concert Queen la care Hetfield a asistat recent), ”Bohemian Rhapsody”, când am avut senzația că urmăresc un vis rock ‘n’ roll. Eram la pupitrul de sunet, uitându-mă la el. El a apărut dintr-o dată în mijlocul scenei, chiar înainte de solo. Purta o mantie imensă, argintie, având un look din anii ’70. Eu și Kirk [Hammett] ne-am uitat unul la altul, gândindu-ne amândoi: <<Mamă! E genial!>>. Amândoi eram doi puști fanatici în momentul ăla. ”

Concluzionând, solistul Metallica a mărturisit că și-ar dori să-i calce pe urme lui Brian May, sperând să poată fi la fel de cool ca el peste câțiva ani.

”Dacă o să mai fiu în viață la 70 de ani, mi-aș dori să fiu la fel de cool (ca Brian May), la fel de ancorat în realitate și la fel de entuziasmat de viață. Este atât de senin. E o mare inspirație pentru mine, din toate aceste puncte de vedere.”

Nu este pentru prima oară când solistul Metallica pare să uite de premiile obținute și albumele vândute de-a lungul unei impresionante cariere. Surprins de succesul ultimului album Metallica, Hetfield declara în 2017 că este uimit că după atâția ani, oamenii încă ascultă cu plăcere muzica formației.

 

_______________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_______________________________
sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns