MUZ FM

NEWS

Un cântăreț turc susține că este tatăl biologic al celebrei cântărețe britanice Adele

Un cântăreț turc de 52 de ani susține că este tatăl biologic al celebrei cântărețe britanice Adele, relatează joi directmatin.fr.

Bărbatul se numește Mehmet Asar și este un artist folk originar din Bodrum, oraș din sud-vestul Turciei. Într-un interviu, acesta a povestit că mama artistei, Penny Adkins, a vizitat Turcia în 1987, în timp ce acesta lucra ca șofer de taxi. „Am vizitat zonele Bodrum și Pamukkale alături de Penny Adkins și de prietenii săi timp de două săptămâni. (…) Ne plăceam mult atunci. Am fost împreună două săptămâni. Ea și-a prelungit apoi vacanța și s-a întors în Anglia o lună mai târziu. A revenit la Bodrum de două ori și a stat o lună”, a precizat cântărețul.

Asar susține că i-a propus atunci să locuiască cu el în Turcia, însă Penny l-a refuzat. Cei doi au rămas în contact o perioadă după întoarcerea ei definitivă în Regatul Unit, însă legătura s-a pierdut în cele din urmă.

Pentru Mehmet Asar, există semne clare care îi confirmă paternitatea. În interviul amintit, el a povestit că după premiile Grammy de anul trecut a decis să se uite la istoria vieții lui Adele. „Atunci când m-am interesat de familia ei, am fost șocat să aflu că mama ei era aceeași femeie cu care am fost împreună în urmă cu ani de zile. Femeia pe care am iubit-o era mama lui Adele; nu s-a schimbat în pofida trecerii anilor’, a declarat artistul.

Asar s-a uitat apoi la mișcările și atitudinea celei pe care o consideră fiica sa. „Când m-am uitat la mișcările lui Adele, la felul în care își ridică mâna în timpul concertelor, am remarcat că degetul mijlociu și inelarul de la mâna dreaptă erau extrem de apropiate (…) la fel ca la mine. Mai mult, efectele pe care le obține în timp ce cântă seamănă cu cele ale mele, ceea ce ar putea fi, de asemenea, ceva genetic”, a povestit el.

Artistul susține că le-a invitat pe Adele și pe mama sa la Bodrum și este gata să facă un test ADN dacă Adele își dorește.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns