MUZ FM

NEWS

Un clip nou este egal cu o insulă nouă pentru Dan Bălan! Vezi despre ce este vorba!

Dan Bălan cântă într-un dialect inedit (italiano-hispanic) şi dansează pe un fundal exotic în clipul noii piese „Allegro Ventigo”. Melodia este o colaborare cu Matteo şi primeşte un videoclip cu apusuri superbe şi peisaje caraibiene. Vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

„Allegro Ventigo” este deja pe locul 12 în trending la câteva zile după lansare, sărindde 4.5 milioane de vizualizări pe YouTube. Insula din acest videoclip a fost special creată pentru Dan Bălan, transformând în realitate conceptul unei insule luxuriante. Artistul basarabean a lucrat cu o echipă de specialişti în grafică şi decoruri pentru a reconstitui atmosfera exotică dorită.

 

Iniţial ex membrul O-Zone a dorit să filmeze pe o insulă reală, dar în cele din urmă a ales să creeze de la zero acel mediu. Iată cum a luat naştere ideea:

„Peste tot în lume am căutat o insulă specială care să nu semene cu nicio altă insulă, una în care să putem transpune atmosfera videoclipului pentru noua piesă, „Allegro Ventigo”. În cele din urmă, am realizat că o astfel de insulă ar trebui să fie creată de la zero deoarece căutarea noastră nu a fost încununată cu succes. Vă invit să urmăriți clipul pentru a vedea ce am creat și să vă bucurați de muzică!”

Filmările au avut loc într-o zonă a Ucrainei şi a fost nevoie de 5 zile şi 30 de tone de nisip pentru a aduce la viaţă insula. Dan Bălan apare pe plajă la apus, între stânci şi dansând cu un „trib” de băştinaşi hip şi cool. Matteo contribuie cu o abordare reggaeton pe versurile sale, completând versificaţia de latino lover a lui Balan.

Muzicianul din Republica Moldova nu e străin de clipuri fistichii, precum „Hold on Love” lansat anul trecut sau „Funny Love”, filmate profesionist şi cu o sumedenie de efecte vizuale. Pe Matteo îl azueam pe câteva colaborări în ultimii ani, cu Keed şi Gabi Bagu pe „Dar-ar naiba” şi cu Lidia Bubble pe „Mi-e bine”.

______________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
____________________________

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns