MUZ FM

NEWS

Un interviu de acum 21 de ani dezvăluie ce credea Jennifer Lopez despre actrițele de la Hollywood

Jennifer Lopez este o artistă completă și se bucură de un real succes pe plan profesional, însă puțini știu că un interviu acordat acum 21 de ani îi putea pune capăt carierei din cauza comentariilor răutăcioase pe care le-a făcut.

Nu mai este un secret faptul că Jennifer Lopez are o carieră de succes. Însă, în urmă cu 21 de ani, a acordat un interviu celor de la Movieline, în care a făcut mai multe comentarii privind viața mai multor colege de ale ei, actrițe și cântărețe.

Jennifer Lopez s-a aflat în jurul unei controverse din cauza declarațiilor pe care le făcea despre Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow, Winona Ryder sau Salma Hayek. În acel moment, Jennifer Lopez se bucura de un adevărat succes la Hollywood, mai ales pentru rolurile din filmele „Anaconda” și „Money Train.”

Când a fost întrebată ce părere are despre Cameron Diaz, Jennifer Lopez a spus că „este un model norocos căruia i s-au oferit destule oportunități cu care mi-aș fi dorit să facă mai mult. Este frumoasă și este o prezență plăcută. Atunci când primește indicații, poate fi bună,” a declarat Jennifer Lopez.

Însă, atunci când a fost întrebată despre Gwyneth Paltrow a avut o reacție extrem de interesantă. „Spune-mi cu ce se ocupă. Jur, nu îmi amintesc în ce filme a jucat. Am auzit mai multe despre ea și Brad Pitt decât am auzit despre cariera ei.”

Am fi crezut că despre Madonna a avut cuvinte de laudă, însă lucrurile nu au stat chiar așa. „Dacă eu cred că este o artistă extraordinară? Da. Dacă eu cred că este o actriță bună? Nu. Eu fac actorie, așa că sunt destul de sceptică atunci când ceilalți spun: „Și eu pot să fac actorie.” Iar eu le spun: „Hey, nu te băga peste ceea ce fac.”

Iar dacă aveai impresia că Jennifer Lopez s-a oprit aici cu ceea ce a avut de declarat, află că nu. Ea a spus că nu a fost niciodată o fană a actriței Winona Ryder. Cu toate astea, a ținut să menționeze faptul că Claire Danes „este o actriță bună.” Când a fost vorba să își spună părerea despre Salma Hayek, ea a vrut să amintească de un singur aspect. „Este o bombă sexy și astea sunt rolurile pe care ea le interpretează. Eu fac tot feluri de lucruri. Mă face să râd când spune că i s-a oferit rolul de Selena, care este o adevărată minciună. Dacă face acest lucru pentru publicitate, atunci este treaba ei.”

Declarațiile ei i-au luat prin surprindere pe fanii artistei, dar și pe fanii actrițelor despre care ea a vorbit, care nu credeau că Lopez putea să fie atât de directă. Jennifer Lopez a ținut să spună că nu a avut intenția de a răni pe nimeni. „Nu îmi place să rănesc sentimentele nimănui. Îmi place să glumesc și fac asta uneori. Ceea ce au scris ei în acel articol a rănit oamenii.”

De asemenea, după mulți ani de când interviul a fost publicat, Jennifer Lopez a recunoscut că acel interviu i-a oferit notorietatea de care avea nevoie, cu toate că multe persoane din industrie nu s-au bucurat de acest lucru. „Nu am realizat faptul că vorbele mele pot avea impactul pe care l-au avut asupra oamenilor. Eram un nimeni la acea vreme.”

 

______________________________________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: twitter.com, elle.ro

Lasă un răspuns