MUZ FM

NEWS

Un licean a invitat-o pe Miley Cyrus la balul sau de absolvire!

Desi si-a obtinut diploma de absolvire a liceului, Miley Cyrus n-a frecventat niciodata cursurile unei scoli, fiind pregatita de profesori acasa. Un adolescent din Arizona a decis insa sa-i ofere sansa sa vada cum arata un bal de liceu.

Matt Peterson si-a luat inima in dinti si si-a incercat succesul cu idolul sau, Miley Cyrus. Adolescentul a creat un filmulet prin care i-a cerut fostei vedete Disney sa il insoteasca la balul sau de absolvire a liceului, pe 3 mai.

Filmuletul, in care Matt ramane gol pusca, cu doar o mana uriasa sa-i acopere zonele intime, a devenit viral pe Internet, ajungand chiar si sub ochii celebrei sale destinatare. „Draga Matt Peterson, nu cred ca pot ajunge la balul tau”, a scris Miley pe Twitter ieri, adaugand „DAR de ce nu vii la concertul meu din Arizona, sa ne petrecem timpul impreuna? Nu uita sa-mi aduci flori de la bal!”.

Respingerea lui Miley este una obiectiva, avand in vedere ca starul pop va concerta la Amsterdam cu doar o zi inainte de balul lui Matt.

Desi poate dezamagit de refuzul delicat al lui Miley, adolescentul a fost, fara doar si poate, incantat de ideea de a petrece timp alaturi de idolul sau si a scris fericit pe Twitter ca vrea sa isi faca un smoking cu limba.