MUZ FM

NEWS

Din 1 Martie. Mai mult decât MUZ FM

Ţine-te bine! Urmează un anunţ important marca MUZ FM!

Din 1 Martie ne asculţi MAI TARE şi ne vezi MAI BINE chiar de dimineaţă, când colegii noştri de la Ministerul Dimineţii, Teodor şi Karafizi, vor da buzna peste Alex Luca şi Tatiana Plăcintă de la Canal 3. Atenţie! Tot ce se va auzi pe radio, se va vedea EXCLUSIV la Ştirile Dimineţii, de la ora 8, astfel ca tu să ai şi mai multă insipiraţie, şi mai mult chef de muncă, şi mai multă motivaţie pentru tot restul zilei. Aşadar, din 1 Martie, Ministerul Dimineţii se vede la Ştirile Dimineţii pe Canal 3.

Următoare nebunie se numeşte Smart Casual şi… punem pariu că te/ai gândit la blugi şi ghete. E adevărat, blugi şi ghete vor purta doar prezentatorii showlui, dar în realitate Smart Casual nu e doar un Dress Code – e o atitudine, un show cu gust de prânz, cu gust de birou şi vacanţă, de cafea şi supă. Ştim că munceşti şi peste program, aşa că ne propunem măcar în pauzele de prânz să ne prinzi bine, pentru şi mai multă poftă de masă, de exemplu. Ca să înţelegi cum stau lucrurile, te invităm de Luni până Vineri de la 12, să asculţi emisunea Smart Casual cu Burac şi Corina.

Şi stai să mai citeşti ceva! Defapt, e mai mult o poveste Western despre cum oamenii buni sunt în căutarea oamenilor buni. Aşadar, dupa ce timp de o lună i-am căutat prin tot oraşul ca să îi aducem în studio la MuzFM, să-i transformăm în colegi de microfon, am reuşit să-l găsim pe Ion! Ion este finalistul, dar şi câştigătorul Campaniei |VREAU LA MUZ|. Dar chiar şi asta a fost PREA puţin pentru el, aşa cătot din 1 Martie, Iooooon îţi aduce de la ora 15 o emisiune de Fusion, pe care s-o asculţi tare, de la birou spre casă.

De acum încolo, ai cel puţin 3 motive să stai cu urechea pe MuzFm, pentru că noi, nu doar aducem Primăvara, dar şi… ţi-o prindem la piept.

 

MuzFM. We like MUZic

Lasă un răspuns