MUZ FM

NEWS

Unul dintre cele mai simple browsere de pe iOS și-a făcut în sfârșit simțită prezența pe Android

Mozilla Firefox este disponibil atât în Google Play, cât și în Apple AppStore de câțiva ani. Firefox Focus este un nou browser al aceleiași companii care se diferențiază printr-o serie de particularități utile. Lansat inițial pentru dispozitivele cu iOS în luna noiembrie a anului trecut, Firefox Focus poate fi acum utilizat și de posesorii de smartphone-uri sau tablete cu Android.

Firefox Focus este definit printr-o interfață simplă, fără prea multe elemente inutile. Practic, te lasă să te concentrezi pe conținutul care te interesează. Printr-un simplu tap, poți închide toate tab-uri deschise și poți încheia sesiunea de navigare. Ocazional, s-ar putea să primești o notificare pe telefon prin care ți se amintește că ai lăsat Firefox Focus pornit în fundal.

Firefox Focus blochează toate reclamele care îți urmăresc activitatea online cu scopul de a promova produse și servicii personalizate. Dacă ai întâmpinat vreun site care îți face probleme la încărcare, poți în orice moment să dezactivezi acea funcție.

În plus, utilizatorii de Android își pot defini Firefox Focus ca fiind on browser implicit pe dispozitivul personal.

Lasă un răspuns