MUZ FM

NEWS

Usher deschide MTV Video Music Awards 2014

Usher a fost confirmat pentru MTV Video Music Awards 2014, artistul R&B sarbatorind pe scena aniversarea celor 20 de ani de cariera. Cantaretul va deschide premiile care vor avea loc in luna august.

Editia cu numarul 31 a premiilor MTV Video Music va avea loc pe 24 august la Inglewood, California, iar un alt artist confirmat este Ariana Grande, aflata in plina campanie de promovare a noului ei album, My Everything. Usher a mai cantat si in deschiderea premiilor BET, unde a oferit un medley din hiturile sale mai vechi si noul single, Good Kisser. Ultima oara cand Usher a urcat pe scena MTV Video Music Awards a fost in 2010 cand a facut show cu DJ Got Us Fallin’ in Love” si OMG.

Usher se pregatestes de lansarea celui de-al optulea album de studio, iar recent a lansat si o noua piesa. She Came To Give It To You e un featuring cu Nicki Minaj, produs de Pharrell, care ar putea sa aiba mai mult succes decat precedentul Good Kisser. Usher a incercat sa creeze mai mult buzz in jurul acestui single prin intermediul mai multor remixuri, inclusiv unul realizat de Disclosure, insa fara prea mult impact.