MUZ FM

NEWS

Vă era dor de Brian Adams? Iată când va lansa artistul următorul album

După şase ani de absenţă muzicală, cântăreţul canadian Bryan Adams va lansa, marţi, un nou album de studio, intitulat „Tracks of my years”. Acesta va conţine reinterpretări ale unor piese celebre ale unor artişti ca Ray Charles şi The Beatles.

Albumul „Tracks of my years” e primul material de studio al artistului în vârstă de 54 de ani, după o pauză de şase ani. Materialul conţine zece cântece ale unor artişti ca Ray Charles, Chuck Bery şi The Beatles, reinterpretate de Bryan Adams, dar şi o piesă nouă, intitulată „She knows me”, potrivit billboard.com.

„Albumul conţine cântece care se difuzau în perioada în care eu am decis că muzica este lucrul pe care vreau să-l fac în viaţă”, a declarat Bryan Adams pentru billboard.com.

Bryan Adams e unul dintre cei mai faimoşi cântăreţi şi compozitori canadieni, iar printre marile lui pasiuni se numără şi fotografia. Cele mai cunoscute albume ale sale sunt „Reckless”, „18 till I die”, „Waking up the neighbours”, „Everything I do, I do it for you”. Compoziţiile sale au fost nominalizate de trei ori la Oscar şi de cinci ori la Globurile de Aur. Într-o carieră de peste 30 de ani, albumele şi discurile single lansate de Bryan Adams s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare.

Pe lângă muzică, marea sa pasiune e fotografia, iar lucrările lui au fost publicate în ediţia britanică Vogue, în L’uomo Vogue, Vanity Fair, Harper’s Bazaar, Esquire şi altele.

Cântăreţul a primit un premiu Grammy în anul 1992, pentru cântecul „Everything I do, I do it for you”, inclus pe coloana sonoră a filmului „Robin Hood, prinţul hoţilor”. Artistul canadian a fost recompensat, în martie 2011, cu o stea pe Hollywood Walk of Fame.