MUZ FM

NEWS

Va urma o piesă în colaborare Ariana Grande şi Madonna?

Fanii Arianei Grande cred că aceasta a lucrat împreună cu Regina Pop. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Recent, artista o publicat o fotografie pe Twitter, în care apare alături de Madonna. Este surprins momentul în care Ariana o cunoaște Madonna, iar în descrierea postării scrie: „mulțumesc Madonna… știi tu pentru ce”.

Aceasta a completat mesajul cu un emoticon cu inimioara și podul Golden Gate Bridge, simbol pe care îl folosește adesea atunci când vorbește despre melodii pe care urmează să le lanseze.

Următorul material discografic al Arianei Grande, „Sweetener”, urmează să apară luna viitoare. Unul dintre fani a menționat pe Twitter:

„Ariana a fost numai în studio în ultima vreme… Ariana îi mulțumește Madonnei pentru un lucru știut numai de ele două… conform calculelor mele, Ariana și Madonna au colaborat și mă bucur foarte mult.”

După atentatul din Manchester, Ariana Grande a făcut o pauză de la muzică. Ulterior s-a întors în studio, unde a lucrat la cel de al patrulea material discografic, „Sweetener”. Prima piesă lansată, „No tears left to cry”, este un tribut adus victimelor tragicului accident. Melodia a urcat în topul Billboard Hot 100, adunând aproape 400 de milioane de vizualizări pe YouTube.

________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

 

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: infomusic.ro

 

Lasă un răspuns