MUZ FM

NEWS

Vanotek a obţinut un disc de platină în Rusia şi CIS pentru piesa „Tell me who” [FOTO, VIDEO]

Ion Chirinciuc, mult mai cunoscut după numele de scenă Vanotek, este un producător și DJ moldovean născut la Ungheni. Acesta a reușit o performanță notabilă în întreaga lume. Vanotek a obținut disc de platină în Rusia și CIS pentru piesa „Tell Me Who”.

Cunoscutul DJ și producător a participat în Moscova la evenimentul Europa Plus împreună cu Lori, un concert la care a urcat pe scenă și Don Diablo, unul dintre DJ-ii de referință din lume.

„Este o onoare și o bucurie să primesc discul de platină pentru una dintre piesele mele, „Tell Me Who”. Este o mare satisfacție să știu că muzica mea este apreciată de public și că poate fi ascultată în mai multe colțuri ale lumii”, a spus Vanotek.

„Tell Me Who” este una dintre cele mai de succes piese ale producătorului și DJ-ului moldovean, care a fost licenţiată anterior la UltraMusic, casă de discuri din Statele Unite ale Americii, care apreciază muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Markus Schulz, Above & Beyond.

În prezent, clipul piesei „Tell Me Who” a adunat pe YouTube peste 13 milioane de vizualizări.

Cu o muzică inconfundabilă și un sound original, producătorul și DJ-ul Vanotek s-a făcut remarcat și în afara României (în prezent acolo trăiește), iar piesele precum „Back to Me” sau „My Heart is Gone” sunt fredonate de mulți fani din toată Europa. După ce a lansat în România primul său album, „No Sleep”, artistul Global Records a cucerit topurile din Rusia, acolo unde a susținut deja și multe concerte. Așa se face că piesa „Tell Me Who” feat. Eneli este în topurile din România, Rusia, Polonia și are în acest moment aproape 13 milioane de vizualizări pe YouTube.

Artistul a lansat anul acesta „Cherry Lips”, single în colaborare cu Mikayla și compus împreună cu Lori. Cu elemente muzicale în care se simte încă de la primele acorduri amprenta unică a lui Vanotek, „Cherry Lips” este o piesă irezistibilă, cu un clip despre o poveste curajoasă a asumării propriei persoane.

____________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: diez.md

Lasă un răspuns