MUZ FM

NEWS

Vedete care s-au născut în familii bogate

Nu toate celebrităţile s-au născut în familii cu stare materială bună. Unii dintre ei au muncit mult să ajungă unde sunt astăzi, în timp ce alţii au avut un avantaj în faţa acestora.

1. Taylor Swift – 180 de milioane de dolari

Provine dintr-o familie înstărită. Pe linia tatălui, rudele au fost directori de bancă, iar tatăl ei lucrează tot în domeniu. A muncit singură pentru rezultatele de astăzi. Părinţii i-au spus că trebuie să se descurce singură pentru a reuşi şi să nu aştepte succesul şi celebritatea pe tavă.

2. Jennifer Aniston – 150 milioane de dolari

Deşi s-a născut într-o familie bogată, Jennifer a muncit pentru fiecare lucru pe care l-a primit. Chiar şi copil fiind. Părinţii ei erau actori de meserie. Nu a intrat în lumea asta datorită lor, ci mai întâi a fost chelneriţă. A luat castingul fără pile pentru rolul lui Rachel din Friends.

3. Kristen Stewart – 70 de milioane de dolari

A devenit cunoscută prin rolul Bellei din franciza Twilight, însă activează ca actriţă de copil. Provine dintr-o familie cu rădăcini în această lume. Mama ei este supervisor de scenarii şi regizor de filme, iar tatăl este director de platou şi producător de televiziune. A avut o copilărie ca-n poveşti – a crescut într-o casă decorată cu tema Alice în Ţara Minunilor ce a fost scoasă la vânzare pentru 1,75 milioane de dolari.

4.Gwyneth Paltrow – 60 de milioane de dolari

Nu doar că s-a născut într-o familie bogată, ci şi în una celebră la Hollywood. Mama ei este câştigătoare de premii Emmy şi Tony, Blythe Danner. Tatăl ei, Bruce Paltrow, era producător şi regizor de filme. Cel mai bine se simte în Anglia, unde oamenii nu vorbesc numai de muncă şi bani.

5. Ed Sheeran – 15 milioane de dolari

Părinţii săi sunt figuri importante în lumea artei şi deţin o firmă de consultanţă în acest domeniu de peste20 de ani. Ei l-au încurajat pe acest drum, şi a fost cu succes căci a câştigat numeroase premii şi a devenit recunoscut internaţional. Nu este un snob şi spune că în fiecare zi nu trebuie să uiţi să te porţi cu respect şi să le zâmbeşti oamenilor.

6. Lana Del Rey – 12 milioane de dolari

A crescut înconjurată de avere, de bani, însă deseori a luat decizii greşite. Elizabeth Woolridge Grant, pe numele adevărat, deşi a avut de toate, şi-a găsit refugiul în alcool. La 14 ani părinţii au trimis-o la internat şi aşa a scăpat de dependenţă. Sunt nouă ani de când nu a mai pus gura pe băutură.

7 Jordin Sparks – 8 milioane de dolari

Se aude deseori de averile sportivilor, dar de amănunte din viaţa personală mai puţin. Cântăreaţa Jordin este fiica lui Phillippi Sparks de la New York Giants. Ea a câştigat cel de-al şaselea sezon American Idol. Mama sa este antreprenoare. Jordi spune că atunci când nu cântă este interesată de sport, fotbal în principal, apoi baschet, şi restul.

Sursa: One.ro