MUZ FM

NEWS

VEDETE CARE VOR DEVENI MĂMICI ÎN 2015

Anul acesta a venit cu veşti minunate pentru o mulţime de vedete, care au aflat că sunt însărcinate şi că vor deveni mămici în 2015. Iată care sunt acestea!

Una dintre cele mai aşteptate naşteri ale anului 2015 este cea a Ducesei de Cambridge. Kate Middleton va naşte al doilea copil al cuplului în luna aprilie, speculaţiile şi pariurile despre sexul acestuia fiind în plin avânt. Indiferent dacă va fi fată sau băiat, al doilea copil al cuplului princiar va ocupa locul al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

kate-middleton-insarcinata-mamica-2015

În urmă cu câteva zile şi actriţa Keira Knightley a dat vestea cea mare: este însărcinată, acesta fiind primul copil al cuplului. Frumoasa englezoaică în vârstă de 29 de ani, este căsătorită din 2013 cu James Righton, fost membru al trupei Klaxons, care s-a destrămat recent.

Keira-knightley-insarcinata-mamica-2015

Actrița și fostul top model Milla Jovovich și partenerul ei de viață, regizorul Paul W.S. Anderson, vor deveni părinți pentru a doua oară la șapte ani după nașterea primul lor copil, Ever Gabo. Actrița, în vârstă de 38 de ani, a declarat că vrea să îndeplinească dorința fetiței sale Ever Gabo, care își dorea “o surioară sau pe cineva cu care să se joace”.

Milla-jovovich-insarcianta-mamica-2015

Cântăreţul american Justin Timberlake va deveni pentru prima dată tată în 2015, soţia sa, actriţa Jessica Biel, fiind însărcinată cu primul copil al cuplului. Vestea despre sarcina actriţei Jessica Biel nu reprezintă chiar o surpriză, întrucât, în august, mai multe surse au dezvăluit faptul că cei doi artişti au apelat la serviciile unei clinici specializate în probleme de fertilitate pentru a avea un copil.

jessica-biel-insarcinata-mamica-2015

Cel mai surprinzător anunţ a fost făcut însă de Stevie Wonder. Tomeeka Robyn Bracy, în vârstă de 40 de ani, actuala iubită a lui Stevie Wonder, este însărcinată din nou, de această dată cu tripleţi, la un an după ce ar fi născut, în secret, cel de-al optulea copil al cântăreţului american.

stevie-wonder

Starul pop Christina Aguilera nu s-a temut niciodată să își expună corpul, iar de când este însărcinată atitudinea ei a rămas aceași. Într-o serie de fotografii sexi, cântăreața în vârstă de 34 de ani se folosește de șuvițele de păr și de mâini pentru a-și acoperi părțile intime ale corpului, iar în unele dintre fotografii poartă o rochie albă transparentă care lasă foarte puțin imaginației.

christina-aguilera-insarcinata-mamica-2015

Cântăreața americană de muzică soul Alicia Keys a ales şi ea internetul pentru a anunţa că așteaptă al doilea copil. “Un alt îngeraș este pe drum”, a scris Alicia Keys, în vârstă de 33 ani, exact în ziua în care ea și soțul ei, rapperul Swizz Beats (35 de ani), aniversează patru ani de la căsătorie.

alicia-keys-insracinata-mamica-2015

Shakira și Gerard Pique au confirmat zvonurile din ultima vreme și au anunțat că vor mai avea un copil, care va veni pe lume în ianuarie 2015. Primul care a comis indiscreția de a vorbi despre noua sarcină a celebrei cântărețe a fost un columbian, coleg de breaslă cu ea — Carlos Vives. Comentatorul Raúl de Molina a afirmat apoi că “Shakira a vrut să păstreze secretul, dar nu s-a putut” și că “dovezile au fost clare în timpul apariției ei la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia”.

shakira-insarcianta-mamica-2015

Sursa: unica.ro