MUZ FM

NEWS

Vedete „certate” cu presa !

Presa reuşeşte de multe ori să pună vedetele într-o lumină favorabilă. La fel de adevărat este faptul că există şi jurnalişti care fac tot ce le stă în putinţă pentru a le ponegri.

Aceasta probabil e cauza care le determină pe unele staruri să le declare război, refuzând să mai acorde interviuri.

Chris Brown

Chris Brown a evitat să mai apară in mass-media după ce a fost intrebat despre Rihanna şi bataia pe care i-a aplicat-o acesteia în 2009, inainte de ceremonia Grammy.

Totul s-a petrecut în primăvara lui 2011, pe platourile emisiunii „Good Morning America”. Artistul credea că a fost invitat să vorbească despre recentul său album, „F.A.M.E.”, şi a devenit iritat la auzul întrebării despre scandalul din urmă cu trei ani. La ieşirea din studio, rapperul a ţipat, şi-a sfâşiat tricoul şi a făcut ţăndări o fereastră.

Bob Dylan

Încă de la începuturile carierei sale, Bob Dylan a evitat mediatizarea excesivă. Artistul nu a avut o relaţie prea bună cu presa, acordând foarte puţine interviuri de-a lungul timpului.

Dylan a dat răspunsuri false sau irelevante reporterilor, ba chiar s-a amuzat pe seama lipsei de informare şi de profesionalism a acestora.

Kristen Stewart

Kristen Stewart, vedeta pe care milioane de adolescenţi au văzut-o în seria „Twilight”, recunoaşte că nu îi place să ofere interviuri.

„Urăsc procesul de intervievare. Îmi fac treaba la fel ca şi voi, aşa că de ce trebuie să vorbesc despre asta? Vreau doar să fiu actriţă”, a declarat Stewart.

Sursa: ziare.com

Lasă un răspuns