MUZ FM

NEWS

Vedetele isi ascund adevaratele nume – cum le cheama in realitate

Katheryn Elizabeth Hudson, Nikolina Konstantinova Dobreva si Ella Yelich-O’Connor iti suna cunoscute? Nu? De fapt le cunosti foarte bine, pentru ca sunt vedete internationale, doar ca nimeni nu le stie dupa adevaratele nume.

Perez Hilton dezvaluie adevaratele numele ale celebritatilor, iar Katy Perry este, in realitate, Katheryn Elizabeth Hudson.

Frumoasa Mila Kunis nu a facut o schimbare foarte mare pentru numele adevarat, Milena Kunis, la cel de scena.

Simpatica actrita si cantareata de origine bulgaro-canadiana Nina Dobrev s-a gandit ca ar fi mult mai simplu sa se numeasca asa decat Nikolina Konstantinova Dobreva.

Ella Yelich-O’Connor este, de fapt, Lorde, iar daca Amethyst Amelia Kelly nu iti suna cunoscut, afla ca este Iggy Azalea.

Emma Stone, devenita cunoscuta pentru rolul din „Easy A”, poarta, in buletin, numele de Emily Jean Stone, iar pe Dakota Fanning o cheama Hannah Dakota Fanning.

De Nicki Minaj a auzit toata lumea, dar pe Onika Tanya Maraj nu o stie nimeni. Este una si aceeasi persoana.

Stacy Ann Ferguson a devenit pe scena Fergie, iar John Roger Stephens s-a transformat in John Legend.

Actorul englez Christopher Catesby Harington este, de fapt, Kit Harington, iar daca Michael Ray Nguyen-Stevenson este un nume complet necunoscut, nu la fel stau lucrurile cand auzi de rapperul Tyga. Pe buletinul lui Wiz Khalifa scrie Cameron Jibril Thomaz.

Pe Courtney Love o cheama Love Michelle Harrison, iar Jessie J este Jessica Ellen Cornish.

Probabil foarte putini oameni stiu ca Woody Allen nu este numele adevarat al marelui actor, ci Allen Konigsberg.

Olivia Wilde este iubita si adorata de fani din toata lumea, dar daca ii intrebi cine este Olivia Jane Cockburn nu multi ar putea sa spuna ca este chiar ea.

Ilyena Lydia Vasilievna Mironov a considerat ca nu va putea sa ii fie usor in cariera cu acest nume si a preferat sa opteze pentru Helen Mirren. Si bine a facut.

Charlie Sheen este unul dintre cei mai iubiti actori si nu multi pot sa faca spectacolul care lui ii iese de fiecare data. Dar atunci cand are probleme cu legea, actorul se prezinta drept Carlos Irwin Estevez.

Nicolas Cage este, de fapt, Nicolas Kim Coppola, iar Lana Del Reyraspundea inainte la numele de Elizabeth Woolridge Grant.

Si Meg Ryan se poate lauda cu multe cuvinte pe actele de identitate: Margaret Mary Emily Anne Hyra.

Cum suna Demetria Gene Guynes? Dar Demi Moore? Parca mai bine, nu?

Iti place cum canta Alicia Moore? Nu auzit de ea? Ba da. Este Pink.Dar Reginald Kenneth Dwight? Este Elton John.

Vin Diesel este un actor exceptional pe care in realitate il cheama Mark Sinclair Vincent.

Peter Gene Hernandez a ales ca nume de scena Bruno Mars si asa il cunoaste toata lumea.